Ubytovne sú najlacnejším typom trvalého aj dočasného ubytovania. Ubytovanie je možné na deň, týždeň, mesiac aj roky. Súčasťou je televízia, kuchynka, kúpeľňa a často aj Wi-Fi pripojenie. Pravidelné upratovanie, pranie bielizne a parkovanie je samozrejmosť

Spoločnosť ŠPORTOVÉ AREÁLY SEDLČANY prevádzkuje Zimný štadión, Mestský štadión Taverny, Mestský štadión Tatran, Sokolovňu a saunu. V rámci ubytovania je k dispozícii turistická ubytovňa Tatran a turistická ubytovňa Taverny.

Akciová spoločnosť ČZ patrí medzi renomované strojárenské firmy s dlhoročnou tradíciou. Väčšinu našej produkcie tvorí komponenty pre oblasť automobilového priemyslu, kde spolupracujeme s radom svetových značiek. Medzi naše aktivity patrí aj výroba čelných vysokozdvižných vozíkov značky DESTA, reťazí či vysoko presných brúsiacich ...

Ubytovanie na Južnej Morave. Apartmány - televízia, WiFi, chladnička, mikrovlnná rúra, práčka. Možnosť grilovania a saunovania. Súkromné parkovisko. Ubytovňa určená na ubytovanie robotníkov a remeselníkov rôznych stavebných firiem.

Ubytovanie Bistro Maloobchod, predaj: - mäso - údeniny.

Ubytovanie, penzión, penzióny, reštaurácia: -celoročné ubytovanie -kapacita 25 miest -2 až 7 lôžkové izby -každá izba má sociálne zariadenie, televíziu a chladničku -možnosť ubytovať pracovníkov montážou, ubytovňa pre robotníkov, turistická ubytovňa, lacné ubytovanie.

Ubytovanie, ubytovňa. Kapacita 50 lôžok. -1× izba s 2 lôžkami -6× izba po 4 lôžkach -3× izba po 5 lôžkach -1× izba po 9 lôžkach.

Turistická ubytovňa, ubytovanie, lacné ubytovanie: -rekreácia, dovolenka, služobná cesta -celoročná prevádzka, kapacita 310 lôžok -bezbariérový prístup -soc. zariadenie spoločné na chodbe -kuchynka na chodbe s varičom -možnosť teplé nápoje, ohrev jedla -možnosť stravovania. Konanie svadieb, promócií, osláv, akcií.. Športové ...

Ubytovanie, penzión, penzión Barina: -kapacita 32 miest, lôžko -ubytovanie 1 až 5 lôžkové izby -vlastné sociálne zariadenie -spoločná kuchynka -spoločenská miestnosť-možnosť organizovania vzdelávacie semináre, wifi -vonkajší bazén, posedenie, kút na grilovanie -zaistenie (skupina min.10 osôb): vínna pivnica, pivnica ochutnávka vína, ...

Ubytovňa - 34 dvojlôžkové izby a 1 jednolôžková - vybavenie izieb váľandy, šatníkové skrine, stolíky, stoličky - sociálne zariadenie sprchy, WC na chodbe - nedalo centrum, zámocká záhrada, ZOO - park, Dinopark.

Ubytovňa - pre firmy - pre jednotlivcov.

Realitné služby nebytové priestory, ubytovacie služby.

Ubytovanie: - ubytovňa s celoročným ubytovaním: - WC a sprcha na izbe. Parkovanie. Nefajčiarske priestory. Výroba, dodávka: - atypické dosky na jedálne lístky - vývesné štíty a reklamné pútače. Služby: - pieskovanie skla. - renovácia drevených dielov.

Lacné ubytovanie: - ubytovňa s celoročným ubytovaním.

Ubytovacie služby. Ubytovňa s celoročným ubytovaním: - dvojlôžkové a štvorlôžkové izby - nové vybavenie. Niektoré izby sú vybavené TV a chladničkami. Spoločná kuchynka a sociálne zariadenie.

Sprostredkovanie ubytovania pre zahraničných robotníkov a montérov.

Reštaurácia. Celodenné stravovanie a ubytovanie v nižších cenových reláciách. Lacné ubytovanie: Priesečník vinárskych chodníkov Mikulovská a Moravská vínna krčma. Turistická ubytovňa, ubytovanie: -celková kapacita 12 lôžok - úschova bicyklov pre cykloturistov, vykonávanie drobných opráv svojpomocou prania úborov. Turistika, ...

Ubytovňa - plne zariadené izby 1 - 4 lôžkové, samostatný vchod, teráska do záhrady, zariadená kuchyňa chladnička, práčka, mikrovlnka, TV zásuvka, O2 Internet ADSL 8 Mb/s pripojenie do siete LAN aj WiFi, TV zásuvka na každej izbe.

Ubytovňa - 3 - 4 lôžkové izby, každá izba má umývadlo a chladničku.