Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Realitná kancelária. Organizačné a ekonomické poradenstvo. Vykonávanie verejných dražieb. predaj: -trezory -bezpečnostné schránky.

Realitná kancelária MESTSKÁ REALITNÝ s.r.o. ponúka služby v oblasti nákupu, predaja, nájmu a prenájmu všetkých typov nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj, kúpa, prenájom a výmena bytov všetkých foriem vlastníctva - predaj a prevody nehnuteľností - rodinných domov, činžiakov, pozemkov, stavebných parciel a ďalších pozemkov - podaj a prevody spoluvlastníckych podielu na nehnuteľnostiach.

Správa nehnuteľností: - správa domov, bytov a nebytových priestorov pre obce, právnické osoby i súkromných vlastníkov.

právne poradenstvo realitná činnosť realitná činnosť Spracovanie zmlúv (reality) Správa a údržba nehnuteľností

Stránky realitného makléra pre hlavné mesto Prahu a Stredočeský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností.

Ako privátne realitný maklér pomáham už 16 rokov svojim klientom predať v Prahe a okolí ich nehnuteľnosti. Majiteľom nehnuteľností poskytujem služby každému na mieru, pod hlavičkou vlastnej realitnej kancelárie. Mojou snahou je robiť prácu inak a lepšie ako veľké realitné kancelárie

Realitný agentúra. - rodinné domy - byty - pozemky - garáže - rekreačné objekty - komerčné objekty

služby: - realitná, konzultačná a investičnú činnosť v oblasti nehnuteľností.

realitná činnosť - predaj nehnuteľností

Ing. Radka Dostálová je realitná maklérka a znalkyňa. Dom, byt a pozemok Vám rýchlejšie a lepšie predá vďaka profesionálnu fotografiu, videoprohlídce, 3D scanu nehnuteľností, pôdorysu a cielenému marketingu. Zaisťuje kompletný realitný servis. Realitná činnosť a služby Služby súdneho znalca a odhadca - oceňovanie nehnuteľností.

činnosť: - maklérska spoločnosť - poistenie - investície a sporenie

realitná činnosť - realitní makléri - predaj nehnuteľností.

Ponúkame všetky služby spojené s realitným odborom s dôrazom na spoľahlivosť. Prioritou je individuálny prístup ku každému klientovi a zaistenie kompletného kvalifikovaného servisu pri realizácii každej zákazky.