Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Organizovanie odborných kurzov, školení - výučba v odborných kurzoch. Správa, údržba: - nehnuteľností, nehnuteľnosti.

Stavebná firma RUGEN s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá stavebnými a remeselnými prácami. Špecializujeme sa predovšetkým na inštaláciu vody, odpadu, plynu, kúrenia a klimatizácie. Ponúkame aj prenájom a správu vlastných alebo prenajatých nehnuteľností a výstavbu bytových a nebytových priestorov. Pôsobíme v Prahe, Pardubickom a ...

činnosť - technická správa budov - Facility management - technické zariadenia budov - výstavby a rekonštrukcie stavieb.

Správa nehnuteľností a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostné služby, stráženie objektov, upratovacie práce, údržba zelene.

Stavebné bytové družstvo. Správa, prevádzka, opravy, prenájom: - nehnuteľnosti, domy.

VEL-S zabezpečuje služby súvisiace s technickou správou nehnuteľností, chod technických zariadení budov, revízie, servis, odborné technické prehliadky a havarijné službu. Ďalšie služby: upratovanie objektov a priľahlých plôch, údržba vonkajších športovísk.