Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Predaj: - zlaté a strieborné zliatky a mince

Služby: - vybavovanie povolení pre stavbu - projektová dokumentácia - správa nehnuteľností - koordinátor bezpečnosti práce na stavenisku.

ASK - správa, s.r.o. funguje ako správa bytových domov pre spoločenstvo vlastníkov, bytové družstvá, obce, mestá. Správa nebytových - komerčných objektov (kancelárske budovy, výrobné a priemyselné areály, budovy ordinácií lekárov, apod.)

Miroslav Stavjar poskytuje služby: -fyzickú ochranu vnútorných a vonkajších priestorov -správu objektov, areálov.

Firma sa zaoberá prenájom bytov, nehnuteľností, rodinných domov, a nebytových priestorov ako sú kancelárie. Pôsobíme v Brne a okolí a zaisťuje komplexnú správu vlastných aj prenajatých nehnuteľností.

INVESTSERVIS RK s.r.o. zabezpečuje správu nehnuteľností.

Správa bytového fondu pre: - bytové družstvá - spoločnosti s ručeným obmedzeným - fyzické osoby - podielových vlastníkov

Správa bytového fondu. Komplexné spracovanie agendy na získanie podpory pre rekonštrukcie nehnuteľností (program PANEL). Revitalizácia panelových domov.

E-shop záhradný nábytok. Predaj sedacieho nábytku. Unikátny nábytok Bentwood.

činnosti: - administratívne a technické evidencia domov - evidencia nájomcov, vlastníkov, platieb - zabezpečenie odstránenie havarijných situácií - komplexné vedenie účtovníctva - a iné

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností Správa bytových aj nebytových domov a budov Poradenstvo v oblasti nehnuteľností Privatizácia bytového fondu Znalecké posudky Daňové priznania k dani z nadobudnutia nehnuteľnosti.

-Prípravné práce pre stavby -Sprostredkovanie služieb -Správa a údržba nehnuteľností -Dokončovacie stavebné práce -Jadrové vŕtanie -Montáž cestných a mostných zvodidiel -Zábradelné zvodidlá -Dopravné značenie -Chemické kotvenie

Správa a údržba nehnuteľností. Autodoprava. Záhradníctvo.

Služby najmä v oblasti správy objektov, ostrahy objektov, stavebných činností, prevádzkovania gastronomickej činnosti a iných obchodných činností. Správa a prevádzka kotolní.

Služby: -spracovanie dát -služby databank -správa sietí -správa a údržba nehnuteľností -poskytovanie softvér -poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru -zasielateľstvo

Realitná kancelária. Správa a údržba nehnuteľností (SVJ, BD, OC) Prevádzka tepla

Realitná kancelária. Správa nehnuteľností. Odhady nehnuteľností. Cestovná agentúra.

Správa nehnuteľností: - byty, bytové domy, administratívne budovy.

Správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy.

Služby: -realitná kancelária -správa nehnuteľností

Činnosť: - letecké práce bezpilotnými prostriedkami - správa a údržba nehnuteľností - poradenstvo v oblasti systému riadenia ISO.