Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Výroba a montáž drevostavieb, pergol a altánov. Ďalej vykonávame špecializované montáže okien, dverí a tieniacej techniky.

Zákazkové stolárstvo, remeselné práce. Výroba: - okná - dvere - knižnice - komody - kuchynský nábytok - stoly - stolička - obývacie zostavy - spálňa - lavica - pergoly - vráta - vstavané skrine - kancelársky nábytok.. Všetko zhotovíme na prianie zákazníka.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, ktoré sa týkajú bývania

Stavebná a projektová činnosť. Finančné a právne poradenstvo, hypotekárne úvery. Predaj stavebných systémov: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastové okná - dvere - zimné záhrady z profilu REHAU S 730 - drevené okná - dvere - zimné záhrady z EURO profilov - stavebné komponenty - fasádne systémy z Al profilu HEROAL.

Dodávanie drevených garážových brán, eurookien a vchodových dverí.

Priamy výrobca, dovozca a predajca dverí, podláh a schodísk. Sklad Praha. Teraz novinka na trhu- Bambusové celomasívne dvere.

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Predaj: - plastové okná - eurookná - žalúzie - rolovacie systémy, rolety. .