Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Veľkoobchod aj maloobchodný predaj: - tapety na stenu - fototapety a plagáty - bordúry - samolepiaca fólia - dekorácia na stenu - bambusy - bytový textil - garniže - lepidlá na tapety.

Firma vyrába funkčné a designovo zaujímavé zábrany na posteľ pre deti. Predaj dekorácií na stenu do detských izbičiek. Návrhy detských izbičiek na mieru.

Predaj nábytku: -židle -židlová kreslá -jídelní stoly -čalouněná kreslá -stojanové vešiaky -Detská nábytok. TON predajňa: - Přerovská 301, Bystřice pod Hostýnem tel.:733619541; 725278285 e-mail: tonbph@ton.cz.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Naše spánkovej štúdio Raj spánku v Jihlave a zaoberá predajom kvalitných postelí, matracov, prikrývok, roštov, detských postelí, zdravotných matracov, roštov a ďalších doplnkov pre vybavenie detských izieb i spálne. Všetko môžete zakúpiť aj v našom eshope. Predaj lôžkoviny, komody, skrine, zdravotné lôžka, zdravotné matrace, rošty, postele pre ...

E-shop s dizajnovými výrobkami od slovenských tvorcov. Doplnky a dekorácie z prírodných materiálov. Originálne darčeky na mieru. Vlastný dizajn plecháčikov, tričiek, leptanie skla a ďalšie produkty na zákazku. Workshopy pre deti i dospelých - kreatívne dielničky pre obce, školy, svadby. Maľovanie na keramiku, porcelán, textil a ďalšie.

prírodná kozmetika -Šumivé bomby do kúpeľa -Šumivé guličky do kúpeľa -Šumivé špalíčky do kúpeľa -Mydlo -Svíčky -Home COSMETICS -Tělová kozmetika -Pleťová a vlasová kozmetika -Péče o pery.

Všetko pre remeslo, priemysel a obchod. Veľkoobchod so železiarskym tovarom, železiarstva. On-line webkatalog vrátane ceny sú k dispozícii na našich www stránkach. Najširší sortiment železiarskeho tovaru. Kovanie a spojovacia technika: Stavebné kovanie - okenné a dverové kovania - odkvapnice, parapety, tesnenia - dverné závesy, ...

Všetko pre remeslo, priemysel a obchod. Veľkoobchod so železiarskym tovarom, stavebným a nábytkovým kovaním. On-line webkatalog vrátane ceny sú k dispozícii na našich www stránkach. Najširší sortiment železiarskeho tovaru. Kovanie a spojovacia technika: Stavebné kovanie - okenné a dverové kovania - odkvapnice, parapety, tesnenia - ...

Predaj domácich potrieb, dekorácií pre dom aj záhradu, elektrospotrebičov, elektromateriálu, spojovacieho materiálu, náradia, záhradných potrieb.

Dřevovýroba. Výroba: - garniže, koľajnice - rolety a rohože - bytové doplnky predaj: - stínovky na ploty

Internetový obchod, e-shop: - retro dekorácia - retro nábytok - petrolejové lampy, petrolejky

predaj: - garniže, koľajnice - rímske, látkové rolety - posuvné japonské steny - bytový textil - posteľná bielizeň - hotelový program - dekorácie. Predaj, realizácia: - žalúzie, siete proti hmyzu - tapety.