K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Spoločnosť HECL RADEK s.r.o. vyrába kuchyne a nábytok na mieru tej najvyššej kvality za výborné ceny. Sídlime v Zábřehu na Morave, ale obsluhujeme klientov po celej SR. Výroba nábytku na mieru: - kuchyňa - obývacie izby - stoličky, stoly - skrine, komody - a ďalšie. Sídlime na adrese Na Krtalte 846/37b, Zábřeh.

Stolárstvo, zákazková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotoviek -dubové prahy, vonkajšie a vnútorné dvere -ploty a oplotenie -plotové dielce -truhlárstvo -schody, schodiská. Podlahárske práce, pokládka: -drevené a plávajúce podlahy.

Maloobchod, predaj, internetový obchod, e-shop: - matrace, rošty - postele - obliečky, prestieradlá - autosedačky - detské kočíky.

Maloobchod, predaj: - vybavenie kúpeľní - obklady, dlažby - sanitárna keramika, vane - kúpeľňový nábytok - omietky, stavebná chémia - izolačné materiály - kamenné koberce.

Stolárska výroba z masívu na zákazku: - dvere, okná, presklené steny, schodiská - zárubne - zábradlia - skrine - kuchyne - interiéry - stoly. Spracovanie umelého kameňa - KORIAN, Hanex, Hi-macc.

Návrh, dodávka: - kancelárske a bytové interiéry Výroba: - nábytok na mieru

Výroba nábytku z lamina aj masívneho dreva.

Interiéry Rychtecký s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských, študentských izieb, obývačiek, spální, kancelárií a kúpeľní. Poradí si aj s výrobou schodísk, zábradlí a pergolami.

Špecialista na šatňové skrinky. Samotné šatňové skrinky metaloBox. Kancelária, korešpondenčná adresa: Mariánské nám.6, 66902 Znojmo

Zákazková výroba nábytku, najrôznejších interiérov, návrhy riešení a realizácie: -kuchyňa -spálňa -obývacie izby -komerčné priestory -wellness hotely.

Ponúkame: - sedacie súpravy látkové aj kožené, spálňový nábytok, obývacie steny, kuchyne a detské izby. predaj: - záhradný a prútený nábytok a doplnky.

Stolárska výroba, kuchyne, kuchynské linky, vstavané skrine

Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou a montážou vstavaných skríň, šatnových miestností, zákazkovou výrobou kusového nábytku na mieru a interiérových a posuvných dverí v okolí miest Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany a Moravské Budějovice. Na zákazku sme schopní vyrobiť a namontovať: - vstavané šatníkové skrine na mieru - dvere, ...

Kúpeľňové štúdio: - rekonštrukcie bytových jadier - obklady, dlažby