Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Veľký výber nábytku na českom internete - vyberte si kúsok presne podľa Vašich predstáv a následne ho objednajte u niektorého z našich partnerov. Predaj nábytku do obývačky, spálne, kuchyne, pracovne, chodby, ale aj na záhradu, alebo terasu.

hodinový manžel - montáž a drobné opravy nábytku - montáž vodovodných batérií - výmena vypínačov a zásuviek - údržbárske činnosť.

Stolárska výroba: -nábytok pre reštaurácie a bary kuchyne obývacie steny spálne -okna -vnútorné dvere-masív

Výroba a predaj nábytku: -kancelársky nábytok, kolekcia EXPRESS, ERGO, WELS, TANGO-LUX, BERLIN, EURÓPA -vybavenie administratívnych, konferenčných a zasadacích miestností, firemných recepcií, hotelov -pracovné stoly, počítačové stolíky, konferenčné a manažérske kreslá, stoličky, skrine, prístavné kontajnery, kancelárske zostavy, ...

Stolárstvo, stolárska výroba: -stolár, stolárstvo na výrobu nábytku. Zákazková výroba, predaj nábytok na mieru, nábytok, kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa, spálňa, obývacie steny, detské izby, vstavané skrine, schody, interiérové, vchodové dvere. Kompletný interiér bytov, byty, kancelária, hotelov, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - jedálenské zostavy - stoly a stoličky z masívneho dreva.

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.