K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -kovové dielenské skrinky a skrine: -šatníkové, šatníkové, prezliekacie, boxové výkresové, zásuvkové policové, pojazdné, s centrálnymi dverami -kovový nábytok: lavice, kartotéky, lístkovnice, registratúry, lekárničky, -regály: paletové, konzolové, skladové, otočné stojany pre zakladače, skrine na mapy, ...

Showroom - interiérové vybavenie a doplnky prestížnych značiek - kuchyne, jedálne, spálne, obývacie izby, osvetlenie, záhradný nábytok...

realizácia: - interiéry na kľúč - kancelársky nábytok - vybavenie dielní - nábytok.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zaistí: - zákazkovú výrobu a realizáciu bytových interiérov a kuchýň, atypického design nábytku - vybavenie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií. - exotické drevené dyhy a výroba dyhovaného nábytku - reštaurovanie nábytku a výrobu drevených vonkajších roštov a terás

Postele, vstavané skrine, kuchynské štúdio, linky, matrace, kuchyne, záhradné, čalúnený, kancelársky, kúpeľňový nábytok Rosice, Pohorelice, Brno vidiek, Trebišov, Náměšť nad Oslavou -sedací súpravy -postele z masívu -nábytok do detských izieb -válendy -rošt -matrace -kancelárskych kreslá -věšáky, nemý sluha -skříně -komody -kuchyňské, ...

Posadtese.cz sa zameriava na predaj kancelárskych kresiel, kuchynských stoličiek, kresiel, sedacích vriec a sedačiek.

Predajňa. Maloobchod, e-shop: -ratanový nábytok -bytové doplnky. prevádzkovateľ: FORLIVING s.r.o. Vestec 2 537 01 Chrudim tel: 728435970; 469622944

Spoločnosť ponúka luxusné postele pre lepší spánok.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výmeny zásuviek a vypínačov - maliarske a natieračské práce - práca na záhrade - umývanie nákladov a vitrín.

Potrebujete kvalitné spanie? Navštívte náš internetový obchod spankove-studio.cz alebo novú kamennú predajňu a určite sa zmení Váš zlý spánok na dobrý spánok s našimi matracmi, posteľami, rošty, alebo len doplnkov, čo sa spanie týka. Urobíme všetko pre kvalitný spánok. Ponuku sme NOVO rozšírili o bytové doplnky.

Výroba nábytku, 3D návrhy: -riešenie interiéru -kompletná realizácia -vyhotovenie grafického návrhu -riešenie častí interiéru, kuchyne, kúpeľne, obývacia izba, spálňa, detská izba. Kovanie: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Josef Reiter sa zameriava na stolársku výrobu nábytku, kuchýň, schodov, dverí a zárubní.

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Macháček navrhuje a vyrába kuchynské linky, vstavané skrine, schodiská a vybavenie kúpeľní.

Spoločnosť PETURA s.r.o. vyrába, predáva a prenajíma nábytok a dekoračné predmety s tematikou amerického retro pre kaviarne a reštaurácie. Ďalšou činnosťou spoločnosti je tiež renovácia čerpacích stojanov a výroba nábytku zo sudov.

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

predaj: -kolekce nábytku: -BARMER, Bihar, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, Katoro, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, VIETNAM -ložnice, nábytok, jedálenské stoly, sedací nábytok, veľké komody, policové steny, knižnice.

Internetový obchod, eshop, eshop Maloobchodný predaj: IC SOHO (VEDĽA OLYMPIE BRNO) Svratecká 989 664 42 Modřice showroom UH Nádražní 24 686 01 Uherské Hradiště www.casamia.cz -kolekce nábytku: -BARMER, Bihar, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, Katoro, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, ...