K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba HODÍN -nástěnné, podlahové, stĺpikové, kuchynské, lihýřové, reliéfne obrazové, slnečné, kovové, pieskovcové a moderné. Hodinové stroje: -Elektrické, mechanické, príslušenstvo. Sedačky, kreslá, -Chesterfield -stylové. šach: -šachové stoly zámocké -šachové figúrky cínové. nábytok moderný, štýlový, Skrine, komody, ...

Kuchynské štúdio. Služby: -zákazková výroba kuchýň na mieru -kuchynské linky. Predaj, výroba: -sedacie súpravy -spálňa, postele -sektorový nábytok, skrine -obývacie steny -detské izby -matrace, rošty -jedálenské sety, stoly, stoličky -konferenčný stolík, TV stolík -závesné poličky, polička na CD -toaletné stolíky.

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytok -schodiště -terasy

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutnícke materiály -výrobky určené pre inštalácie vodovodných, vykurovacích a plynových systémov -sanitárny tovar až po kompletné vybavenie kúpeľní, kúpeľňa, kúpeľne -solárne systémy VEELMAN. HUTNÉ MATERIÁLY: -siete a drôty do betónu -nosníky profilu I, U -ohýbané profily L, C, ...

Maloobchod, e-shop: - elektrické spotrebiče - nábytok.

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

predaj: -široký sortiment posteľou, priestranných skríň, čalúneného nábytku, kancelárskych stoličiek, konferenčných, pc a tv stolov, jedálenských stolov, stoličiek a setov, bytových doplnkov a ďalšieho nábytku s klasickým i moderným dizajnom. -významný firemné predajca nábytku od spoločnosti Jitona na juhozápadnej Morave.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Kuchyňa IN s.r.o. prevádzkuje kuchynské a dizajnové štúdio, postará sa o návrh a realizáciu kuchýň a zameriava sa aj na vstavané skrine, nábytok do spální, detských a obývacích izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Spoločnosť Fine&Case s.r.o. prevádzkuje internetový obchod, kde ponúka na predaj: - nábytok - záhradný nábytok - obaly, puzdrá a ďalšie príslušenstvo k mobilným telefónom