K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Haus Spenzi market z Třebíča je spoločnosť zameraná na veľkoobchodný a maloobchodný predaj záhradnej a sanitárnej techniky, elektrického aj ručného náradia, obkladov, dlažby, sanity a všetkého pre Váš dom, záhradu, stavbu a dielňu. Náš obchodný dom je rozdelený na niekoľko sekciu, kde nájdete široký sortiment tovaru. V oddelení záhrady u nás ...

Výroba, služby: -návrhy interiérov (3D vizualizácia) - spracovanie výkresovej dokumentácie pre výrobné firmy aj konečných zákazníkov - zákazková výroba nábytku.

Stolárstvo, výroba: - drevené schodiská - špaletové okná - drevené dvere - atypický nábytok.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - postele z masívu - poschodové postele - poschodové postele.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - poschodové postele - palandy - manželské postele - nábytok.

Naše spánkovej štúdio Raj spánku v Jihlave a zaoberá predajom kvalitných postelí, matracov, prikrývok, roštov, detských postelí, zdravotných matracov, roštov a ďalších doplnkov pre vybavenie detských izieb i spálne. Všetko môžete zakúpiť aj v našom eshope. Predaj lôžkoviny, komody, skrine, zdravotné lôžka, zdravotné matrace, rošty, postele pre ...

Výroba nábytku a kompletná realizácia interiérov a exteriérov na kľúč pre súkromných užívateľov aj komerčné sektora. Zaistíme výrobu, dopravu aj montáž výrobkov u zákazníka.