K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Zaoberáme sa predajom klasického a zároveň aj stále moderného kvalitného nábytku vyrobeného z dubového masívu dovážaného z rôznych kútov sveta. Predávame dubové postele, skrine, dubové stoly, stoličky a iné.

Realizácia - interiéry na kľúč - atypický nábytok - pre architektonické ateliéry, banky, poisťovne, hotely a penzióny, reštaurácie a bary, reprezentatívne priestory, komerčné priestory a kúpeľné domy

ČADAS-Interier Zákazková výroba: - interiérové dvere - schodisko - nábytok so špecializáciou na drevené schodiská nerezové zábradlia - vybavenie interiérov hotely, penzióny, bary, reštaurácie, lekárne - vkusné, elegantné a precízne spracovanie s použitím kvalitných a ušľachtilých materiálov prírodné drevo, modifikované drevo, sklo, oceľ, ...

Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - okná, dvere

Veľkoobchod, predaj, výroba, vzorkovňa: -kancelársky nábytok -architektonické návrhy vrátane poradenstva

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa -stoly -stolička -záhradný nábytok -okná -dvere -schody

Výroba: -sedacia súprava Böhm -čalúnený nábytok -postele. Sídlo: Ľadič nad Sázavou

Výroba: -kompletný interiérový nábytok -okná, okno, dvere Vybavenie banky, hotelov, reštaurácií. Administratívne projekty.

Návrh a realizácia interiérov - interiéry domov, kuchyne - interiéry kancelárií a obchodov - návrh aj realizácia interiérov reštaurácií a hotelov.

Stolárstvo. Výroba nábytku - kuchyňa - postele.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. Výroba: -drevené okná, eurookná, okná sú preverené štátnou skúšobňou -dvere vrátane montáže a zapravenia -kuchyňa, inštalácia vrátane spotrebičov -zákazkové stolárstvo.

Výroba, predaj: - dvere masív vnútorné, vonkajšie - dvere a zárubne SAPELI - vstavané skrine - okná EURO od firmy TTK - schody a zábradlia /drevené, nerez/ - kuchynské linky vrátane 3D návrhu - plávajúce podlahy Egger, Magnum - nábytok na mieru - podbitie domov, drevené ploty - všetky stolárske práce Možnosť splátkového ...

Výroba: -interiérov, exteriérov na zákazku. Frézovanie: -okenné a dverné silikónové tesnenie. Nábytkárska výroba: -obývacie izby -kuchyňa -spálňa -vstavané skrine -študentské a detské izby -drevené okná -zárubne -dvere -dvere vchodové aj interiérové -na záhradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. - kuchyňa - obývacie izby - postele - rustikálny nábytok - kancelársky nábytok - zdravotnícke zariadenia - dvere - výstavné stánky - dyhovaný nábytok.

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Vzorková predajňa firiem: -Masívne a polomasivní spálne a skrine -kovové stoličky, stoly a doplnky. Výroba, predaj: -laminový nábytok na mieru -kuchyňské linky. Maloobchodný predaj: -obývacia steny (80 typov) -sektorový nábytok -XXI storočia, POP, BORIS, TARA ai. -ložnice a dvojlôžka -čalouněné súpravy -detské izby -kuchyně ...