K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Predaj, e-shop elektrospotrebičov. Stolárstvo - výroba kuchynských liniek, nábytku, realizácia zimných záhrad, predaj originálnych drevosochárskych výrobkov.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Gora nábytok, s.r.o. sa špecializuje na výrobu nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, kúpeľní a tiež na výrobu kancelárskeho nábytku.

Výroba, predaj: - rastúci detský nábytok - detská stolička, stolička - detská polohovateľná stolička - školská sťahovateľná stolička - detský stolík, stôl.

Práca: -truhlárstvo -reštaurovanie starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -reštaurovanie umeleckých diel Výroba: -dvere interiérové, exteriérové -kuchynská linka, -stoly, stôl, -vstavaný nábytok, spálňa -kúpeľňový nábytok, detská izba, schody, zábradlia -masívny nábytok a vybavujeme kancelárie -kópia ...

Výroba: -nábytok -nábytok na mieru -vybavenie interiérov -vybavenie predajní, kancelárií.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - spotrebné zdravotnícke a hygienické materiály - dezinfekčné prostriedky - drogistický tovar, drogéria - jednorazový hygienický materiál.

Stolárstvo, stolár Stavebne stolárska a stolárska zákazková výroba: -repliky-okná, dvere a nábytok (intarzie) -kuchyně-kuchynskej linky (lamino, masív) -nábytok spálne -Dvere vchodové i interiérové -Drevené schodisko samonosnéobklady schodísk

Lukáš Hauzar sa zameriava na predaj manželských postelí, váľand, pohoviek, sedacích súprav, kresiel a konferenčných stolíkov.

truhlářství Stolárske práce, výroba: - drevený nábytok - zákazková výroba - stolárske komponenty - včelárske vybavenie.

Služby. -návrhy bytových interiérov, kancelárií a iných komerčných priestorov -specializace na kuchyne na mieru -Vstavaný skrine, detské izby, šatne -kancelárskych nábytok -vizualizace v 3D, realizácie interiérov na kľúč.