Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Technické služby Moravská Třebová s.r.o. vykonáva nielen výlep plagátov a správu nehnuteľností, ale taktiež ponúka svojim obyvateľom zaujímavé športové i kultúrne vyžitie v tenisovej hale. Tiež sa staráme o prevádzku cintorína a čistotu mesta udržujeme pomocou dostupného umiestnenia kontajnerov a zberového dvora. Moravskotrebovský aquapark: - ...

Zahradní a krajinářská tvorba: - návrhy záhrad - realizácia záhrad - následná údržba - okrasné i kúpacie jazierka - starostlivosť o stromy - návrhy a realizácie závlahových systémov.

Údržba a realizácia záhrad - zakladanie a realizácia záhrad - prerezávanie okrasných a ovocných stromov - kosenie trávnatých plôch - aranžovanie sušených kvetov.

Záhradnícke centrum 4500 m2. Záhradná architektúra. Väzba kvetov. Dekorácie, poradenstvo. Balkónové rastliny, trvalky, dreviny.

Vykonávame arboristické práce: - starostlivosti, výrub, výsadba drevín - likvidácia drevnej hmoty štiepkovaním a frézovanie pňov

Dvořákovej stromčeky. predaj: - ovocné - okrasné dreviny - vianočné stromčeky - smreky, jedle, borovice - živé ploty. Záhradnícke práce: - výsadba stromov a živých plotov, úpravy záhrad.

Špecializáciou firmy Tomáš Mach sú komplexné návrhy a realizácie záhrad. Vykonávame údržbu záhrad a verejnej zelene, pokládku kobercových trávnikov, výsadbu vzrastlých stromov a kríkov, rekultivácia a samozrejme tiež celoročné údržbu. Nájdete nás na adrese Do údolia 173/8, Praha 8. Služby, práce: - návrhy a projekty záhrad - návrhy a ...

Zaoberáme sa záhradnou architektúrou. Máme ako projekčnú kanceláriu, tak zákazkové kvetinárstvo. Urobíme vám vizualizáciu záhrady. Inštalujeme závlahové systémy. Sídlime v Kongresovom centre na Prahe 4.

Technické služby, príspevková organizácia obce Šenov pri Novom Jičíne. Služby: - zber, triedenie odpadov a ich zneškodňovanie - údržba majetku obce - upratovacie služby - údržba verejnej zelene - opravy vozoviek a chodníkov.

Služby: -Činnosti v rastlinnej výrobe; terénna úprava záhrad, parkov, sadov a iných zelených plôch