Skrášlite svoj exteriér a nechajte si navrhnúť záhradu na zákazku. Záhradný architekti vypracujú trojrozmerný návrh na mieru, zvolia vhodné rastliny, dekorácie a umelé materiály, zostavia cenovú ponuku a zabezpečia realizáciu projektu záhrady.

Spoločnosť PM Agri s.r.o. sa špecializuje na veľkoobchodný a maloobchodný predaj okrasných drevín. Z nášho širokého sortimentu Vám môžeme ponúknuť cédre, magnólia, javory, orgovány, vyrastené kríky a stromy, okrasné rastliny, trávy a tiež trvalky. Navštíviť nás môžete na adrese Gaštanová 607/143, Brno. Záhradníctvo, veľkoobchod, maloobchod: - ...

Spoločnosť ARBO - záhradníctvo, s.r.o. sa venuje projekciu a výsadbe súkromných záhrad aj verejnej zelene. Hlavnou našou náplňou je zakladanie nových záhrad, rekonštrukcie starých, výsadby uličných stromoradí, sídliskovej zelene, sadové úpravy v okolí nových obchodných a priemyselných objektov, krajinárske a ekologické úpravy a podobne. Naša ...

Projekcia, realizácia a údržba verejnej zelene, historických parkov, krajinárskych a ekologických plôch, zeleň firemných sídiel, zeleň komunikácií, rodinné záhrady a ďalšie.

Projekcia, realizácia záhrad. Údržba záhrad a sadové úpravy. Okrasná škôlka. Drevovýroba: - koly, priečky - popruhy na vyväzovanie - juta na obaľovanie kmeňa stromu - drevná štiepka.

Záhradníctvo, predaj: - okrasné dreviny. Projekcia, realizácia, údržba: - záhrady.

Záhradníctvo - projekty a realizácia záhrad a zelene - údržba záhrad - predaj okrasných drevín a rastlín.

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Projektovanie, realizácia a údržba zelených priestorov - záhradná a krajinná tvorba. Záhradná architektúra.

G-atelier ponúka návrhy a projektov súkromných záhrad, verejnej zelene, ozelenenia a dekorácie interiérov a floristickej služby. Zeleň je neodmysliteľnou súčasťou nášho sveta a obklopuje nás na každom našom kroku. Záhradný architekt Vám pomôže vytvoriť Vašu zelenú oázu pokoja, v ktorej sa budete cítiť dobre a spokojne!

Služby: - návrh, realizácia záhrad - rekonštrukcia záhrad.

Návrhy, projekcia, realizácia a údržbu záhrad - zakladanie trávnikov výsevom alebo pokladaním trávnikových kobercov - výsadba okrasných drevín - zakladanie, okrasných a kúpacích jazierok - pravidelná údržba záhrad - kosenie a údržba trávnikov - realizácia a údržba verejnej zelene - návrhy a realizácia závlahových systémov - návrhy a ...

Firma vykonáva: - projektovanie, návrhy, zabezpečenie realizácie zelene - krajinárske úpravy, poradenstvo v oblasti ochrany prírody, krajiny - poradenská, konzultačná činnosť - spracovanie odborných štúdiách a posudkov - príprava, vypracovanie technických návrhov - grafické, kresličské práce

Realizácia záhrad a verejnej zelene: - návrhy záhrad - údržba trávnika a záhrad - kosenie trávy v parkoch, záhradách a mestách - pokládka trávnikových kobercov - terénne úpravy. Odborné strihanie stromov. Výrub a orezanie stromov. Odpratávanie snehu zo striech a komunikáciách.

Návrhy, realizácia a údržba záhrad. Dlažby, múriky ploty, pergoly. Zemné práce. Záhradné a kúpacie jazierka. Závlahový systém toro. Športové plochy a golfové ihriská. Zimná údržba. Záhradný E-shop.

Činnosť: - projektovanie, realizácia, údržba záhrad - prerez stromov - kosenie trávnikov.

Zemné, výkopové práce: - vytyčovanie inžinierskych sietí - výkopy a realizácia inžinierskych sietí - úpravy, modelovanie záhrad - rezanie asfaltových, betónových povrchov - zváranie plastových potrubí vrátane elektrotvaroviek - hutnenie terénu - budovanie a spevňovanie ciest - zimná údržba komunikácie a ďalšie. Vodohospodárske ...

Vykonávame záhradnícke práce, realizácia záhrad, zavlažovacie systémy, stavby a údržbu športových plôch a trávnikov, výrub stromov.