Vnútroštátna autobusová doprava poskytuje prepravu osôb po celej Českej republike. Luxusné a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás odvezú na poznávacie zájazdy, wellness pobyty či dovolenku. Využite prenájom autobusov pre súkromné účely - svadby, výlety.

Služby: -nepravidelná autobusová doprava -zájazdová vnútroštátna doprava -zájazdová medzinárodná doprava.

Prevádzka: - autobusová vnútroštátna a medzinárodná doprava. Sídlo firmy: - Fibichova 133/2, Opava - Komárov.

Zájazdová autobusová doprava v ČR aj v zahraničí, cestovná agentúra, záznam na DVD-Video, ozvučenie akcií.

Autobusová doprava Minitrans. Autobusy s kapacitou: - pre 38, 49, 57, 65, 85, 91 osôb. - turistický vláčik pre 60 osôb Cestovná kancelária.

predaj - originálne náhradné diely - náhradné diely od našich dodávateľov klampiarske práce - špecializácia na Tuningové vyťahovanie lemov blatníkov lakovanie Servis a opravy - motorové vozidlá (nákladné i osobné) výmena - oleje umývanie - autobusy - nákladné automobily Odťahová služba - NON STOP po ...

Osobná doprava klimatizovanými mikrobusmi pre 1 až 20 osôb: - tuzemsko, zahraničie. Nákladná doprava s prívesným vozíkom do 2t. Expresná preprava zásielok po celej EÚ.

Služby: - osobná preprava - preprava 1- 8 osôb - mikrobus - preprava tovaru 1, 5 t - sťahovanie

Spoločnosť POLOR CZECH s.r.o. so sídlom v Plzni sa zaoberá predovšetkým činnosťou v oblasti vnútroštátnej a medzinárodnej prepravy tovaru dodávkovými aj nákladnými vozidlami. Naše služby: - autodoprava - mikrobusová a osobná doprava - logistické služby. Súčasne v rámci našej činnosti prevádzkujeme aj športovú agentúru, ktorá sa zameriava ...

Cestovná a dopravná kancelária. Služby: - autobusová doprava - minibusy a autobusy pre 8, 23, 49 až 57 osôb.

Spoločnosť EURO EXPRES autobusová doprava s.r.o. Zlín sa zaoberá medzinárodnej a vnútroštátnej preprave osôb. Autodoprava, doprava, preprava: -autobusová medzinárodné a tuzemská Autobus SCANIA IRIZAR 51 miest SETRA S 415 49 miest SETRA S 515 HD 49 miest Špedičná činnosť v autobusovej doprave -zahraniční a tuzemská preprava.

Služby: - autobusová doprava: - tuzemská - zahraničné.

Doprava: -pravidelná osobná autobusová doprava. Informácie o linkách a spojoch, predpredajná kancelária, rezervácia.

Služby ČSAD Havířov A.Ş .: OSOBNÝ DOPRAVA - mestská, prímestská hromadná doprava, - zmluvná doprava (napr. Firemný), - prenájom autobusov - zájazdy, - cestovná kancelária 3ČSAD: - pobytové zájazdy Chorvátsko - zájazdy do celého sveta - rekreácia a zájazdy v ČR - poznávacie zájazdy - predaj cestovných lístkov a ...

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -živočíšna. Predaj: -nespracované poľnohospodárske produkty. Prenájom, požičovňa: -poľnohospodárska technika. Oprava: -motorové vozidlá -poľnohospodárske stroje. Autodoprava, preprava osôb: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práca: -zemné, výkopové.

Pravidelná autobusová doprava, tuzemská aj zahraničná zájazdová preprava.

Predaj: -letenky -autobusové lístky. Sprostredkovanie: -au-pair pobyty -pracovné programy v zahraničí -jazykové pobyty.