Letecká doprava sa stará o prepravu osôb a nákladu. Pomocou lietadiel je možné prepraviť akúkoľvek zásielku, od malých poštových balíčkov, cez štandardné zásielky až po nadrozmerné náklady. Letecký transport tovaru aj osôb je rýchly a nadmieru bezpečný.

Letisko: - prenájom lietadiel, letecké snímkovanie, stanovanie na letisku - prenájom areálu, organizovanie kultúrnych podujatí.

Medzinárodná pozemná a letecká preprava zvierat so zameraním na prepravu psov, mačiek, vtákov, plazov a cicavcov.

Nákladná doprava, špedičná činnosť. Medzinárodná cestná doprava po celej Európe Vnútroštátna doprava. Vyťažovanie vozidiel. Preprava nebezpečných látok ADR. Letecká doprava po celom svete Colná deklarácia. Skladovanie.

Naša firma sa pohybuje vo všetkých hlavných oblastiach špedičnej činnosti a čerpá z bohatých skúseností a to predovšetkým v: - leteckej preprave - námornej preprave - medzinárodnej kamiónovej preprave - kontajnerovej kontinentálnej preprave.

Spoločnosť Prometheus, s.r.o. zaisťuje špedičné služby: - vnútroštátna aj medzinárodná nákladná autodoprava - preprava nadmerných nákladov - nákladná železničná doprava - námorná preprava celokontajnerových zásielok - letecká preprava - logistika - skladovanie.

Preprava tovaru po celom svete: - nákladná doprava - námorná doprava - letecká doprava

Prevádzkuje tuzemskú i zahraničnú cestnú nákladnú dopravu, zasielateľstvo, drevovýrobu, poľnohospodárstvo, výrobu brikiet a peliet. V Planej nad Lužnicou vlastníme predajňu chovateľských, záhradkárskych a kuchynských potrieb a papiernictva. Doprava a zasielateľstvo: - celá EÚ - vnútroštátna aj medzinárodná kamiónová doprava - námorná ...

Prepravné služby, doprava: - nákladná autodoprava - kamiónová - letecká - námorné - železničné - skladovanie - colné služby

cargo-partner je súkromná spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu medzinárodnej prepravy a logistiky už viac ako tri dekády. Výška obratu spoločnosti v roku 2015 predstavovala 540 miliónov eur a na jej úspechu sa podieľalo viac ako 2300 zamestnancov z pobočiek po celej západnej, strednej a východnej Európe, v severovýchodnej a juhovýchodnej ...

cargo-partner je súkromná spoločnosť, ktorá úspešne pôsobí na trhu medzinárodnej prepravy a logistiky už viac ako tri dekády. Výška obratu spoločnosti v roku 2015 predstavovala 540 miliónov eur a na jej úspechu sa podieľalo viac ako 2300 zamestnancov z pobočiek po celej západnej, strednej a východnej Európe, v severovýchodnej a juhovýchodnej ...

Námorná preprava: - kvalitná a rýchla preprava do aj z celého sveta - kontajnerové zásielky FCL a LCL - všetky typy kontajnerov - spolupráca so všetkými námornými linkami - priame spojenie s agentmi rejdara - zmluvný špeditér v Hamburgu aj Kopere - napojenie na celosvetový LCL-servis.

Služby: - námorná preprava - letecká doprava - kontajnerová preprava - skladovanie.

Služby: -kurzy: -letecký výcvik: -motorové lietanie, bezmotorové lietanie, parašutizmus. Činnosť: -Lety pre verejnosť -fotografovanie, natáčanie -tandemové zoskoky -letecký servis, opravy lietadiel -ubytovanie-obmedzené množstvo -reštaurácia, OK-BAR. Lety pre verejnosť: -Pilotom na skúšku, Cessna 172, až 3 cestujúcich ...

Služby - poskytovateľ letovej a pozemnej podpornej služby - manipulácia a pozemná podpora, žiadosti o povolenie a plánovanie letu.

Colné služby Kamiónová doprava Preprava - kusové zásielky Letecká preprava - kusové zásielky Námorná preprava Logistické služby Nákladná preprava Sťahovacie služby pre firmy aj súkromné osoby Železničná preprava.

Logistika, špedícia, preprava zásielok - námorná preprava - letecká doprava - železničná doprava - cestná nákladná doprava.

Medzinárodná i vnútroštátna kamiónová preprava. Zaistenie leteckej i námornej prepravy.

Služby: - pomoc pri odškodnení klientom leteckých spoločností pokiaľ mal ich let oneskorenie alebo bol zrušený

Doprava, služby: - nákladná autodoprava vnútornej i medzinárodnej - námorné - letecká.

Medzinárodná preprava: - doprava cestná, letecká, železničná, námorná, kombinovaná - špedícia - preprava kusových zásielok aj celovozová preprava - zberná služba - ADR, nadrozmerné zásielky, zásielky v teplotnom režime Logistika ( prekládka a uskladnenie tovaru, balenie zásielok) Colné služby (vystavenie colných dokumentov, ...