Letecká doprava sa stará o prepravu osôb a nákladu. Pomocou lietadiel je možné prepraviť akúkoľvek zásielku, od malých poštových balíčkov, cez štandardné zásielky až po nadrozmerné náklady. Letecký transport tovaru aj osôb je rýchly a nadmieru bezpečný.

Súkromná letecká spoločnosť, ktorej doménou je prevažne charterová letecká preprava osôb a nákladov a letecký servis s oprávnením pre údržbu lietadiel podľa EASA PART 145. Naša spoločnosť zaisťuje už od roku 2001 na základe prevádzkových povolení nielen letecký servis lietadiel, ale aj charterovú dopravu osôb a nákladov po celej Európe svojou ...

Doprava: - špedičná činnosť - medzinárodná - vnútroštátne - letecká - námorné - kamiónová - zberná služba - ťažká doprava.

Medzinárodná špedícia a logistika. Celoeurópska nákladná doprava. Vnútroštátna expedícia kusových nákladov. Letecké zásielky. Námorné zásielky.

Špedícia, doprava, logistika: - kusové a zberné zásielky - letecké a námorné zásielky - colné služby - komplexné logistické projekty.

Služby: -zaistenie dodávateľa -letecká, námorná, cestná preprava

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Pelhrimov.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Liberec.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.

SLUŽBY: - preprava zásielok: - európska pozemná - letecká - námorné - logistické - colné - veľtržná špedícia a medzinárodné sťahovanie

Letecké práce - v oblasti letectva Letecký výcvik Požičiavanie lietadiel Pilotom na skúšku

Letecké práce Znalecké posudky - v oblasti letectva Letecký výcvik

Služby: -letecká preprava ťažkých nákladov

Letenky - Tip: Londýn Paríž Amsterdam 1980, Dublin 3990, New York 7200, Tokyo 15000, Shanghai 15900, Bangkok 15990, Sydney 27900. České aerolínie, Lufthansa, British airways.Tibet, NHL. Víza, hotely, autá, poistenie, eurovíkendy, dovolenka na mieru.

Predaj leteniek do celého sveta. Špecialista na: - golf - exotiku - firemné akcie. Destinácia. Amerika: - USA. Afrika: - Egypt.

Letecká spoločnosť Air Malta bola ustanovená národným leteckým prepravcom Maltskej republiky v roku 1973, s cieľom podporiť, rozvinúť a prevádzkovať leteckú prepravu na Maltu a z Malty, a ktorá prepravou cestujúcich, tovaru a pošty slúži národnému záujmu. Svoju činnosť začala v apríli 1974 s dvoma lietadlami typu Boeing 720B a linkami do Londýna, ...

Služby: - zasielateľstvo - nákladná, železničná a letecká doprava do Ruska - colné služby

Služby: - zastupovanie leteckých spoločností pri technickom a obchodnom odbavení - organizovanie charterových letov - asistencie pri získavaní preletových a pristávacích povolení

Služby: -letecká preprava -námorná preprava -pozemná preprava -železničná preprava

Firma RPS logistic s.r.o. pôsobí v oblasti medzinárodnej kamiónovej dopravy už od roku 1993. Zasielateľstvo, autodoprava, špedícia, logistika, skladovanie, rozvoz, transport, dopravná firma, firmy, spoločnosti: -vysoká kvalita vozového parku zmluvných dopravcov -stály kontakt s vodičmi -preprava spôsobom "Just in time"- podľa jasne ...