Medzinárodná preprava môže byť realizovaná po ceste pomocou nákladných automobilov, ale aj po železnici, vzduchom alebo loďami. Všetky typy transportov ponúkajú prepravu sypkých, kvapalných aj pevných látok, kontajnerov, paliet či nebezpečných látok.

SVEC Spedition s.r.o. je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na námornú, cestnú, železničnú a leteckú prepravu.

Zberné suroviny. Komplexné služby v oblasti nakladania s odpadmi. Výkup, spracovanie, predaj: - zberový papier, papierový odpad - železo - farebné kovy. Spracovanie - triedením, drvením, gilotínovaním roliek a lisovaním odpadu. Nákladná autodoprava: - zahraničná, medzinárodná doprava - tuzemská, vnútroštátna doprava - špedičná ...

Spoločnosť AUTODOPRAVA K & K, s.r.o. je profesionálny kamiónový dopravcu. So svojimi tridsaťpäť nákladnými vozidlami sa špecializuje na medzinárodnú prepravu po celej Európe. Disponujeme aj tromi súpravami pre prevoz pre prevoz mrazeného tovaru. Medzi ďalšie služby, ktoré naša spoločnosť poskytuje patrí autoservis, pneuservis a umývačka áut. ...

Mika Global Logistics s.r.o. sa zameriava na medzinárodnú a vnútroštátnu prepravu. Zaisťuje expresné prepravy, sprostredkováva zasielateľské služby a tovar prepravuje do 24 t.

Medzinárodná (zahraničná) kamiónová doprava - nákladná preprava

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pivo -výhradným dovozcom piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladné -medzinárodné -tuzemská -v stavebníctve.

Autodoprava: - medzinárodná kamiónová - preprava poľnohospodárskych komodít

Nákladná autodoprava: -medzinárodné. -vnútroštátna.

Služby: -nadrozmerná preprava -preprava osobných aj úžitkových vozidiel