Sťahovanie bytov a firiem je možné realizovať v medzinárodnom aj tuzemskom meradle. Súčasťou sťahovacích služieb je presná kalkulácia ceny, starostlivá organizácie, dostatočné prípravy, bezpečná manipulácia a taktiež rýchla doprava vecí na miesto určenia.

Manipulácia, vykládka, nakládka, transport, presuny, inštalácia: - strojov a zariadení - výrobné technológie, linky. Asistencia pri rozjazde a oživenie strojov. Zameranie, nivelácie strojov.

Spoločnosť Sťahovanie Žezlo ponúka sťahovacie, vypratávacie a ďalšie služby s tým spojené už niekoľko rokov. Dbáme na kvalitu a profesionalitu našich služieb a vzhľadom na naše ceny sa považujeme za lacné sťahovanie. Snažíme sa našim zákazníkom vždy vyjsť v ústrety a preto nie sú naše služby iba prepravného charakteru, ale je možné po dohovore ...

Ponúkame správu a údržbu nehnuteľnosti a to v týchto kategórii. Realitná činnosť nákup, predaj, prenájom, bytu a domov, údržba nehnuteľností v stavebných činnostiach, vypratávacie práce lacné sťahovanie. Našu činnosť prevádzkujeme v kraji Vysočina, Jihlava, Humpolec, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou.

Sťahovanie, vypratanie, montáž, uskladnenie bremien. Sťahovanie: - byty, nebytové priestory, rodinné domy, firemné priestory, kancelárie (kopírky, počítače), sklady, dielne, dovez tovar, nábytok, starožitnosti a iné. Vypratanie, upratovanie: - byt, pôda, pivnica, záhrada, výrobné priestory, kancelária apod.

Sťahovanie: byty, rodinné domy, kancelárie, firmy, ťažké bremená, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zariadenia. Vypratanie nehnuteľností, likvidácia komunálneho odpadu, skartácia Kontajnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá SR + štátmi EÚ. Požičovňa úžitkových vozidiel do 3, 5t.

autodoprava + preprava osôb + sťahovanie, viac na www.transslayer.cz Všetko v rámci celej EÚ. t. 777 307 355 (nonstop)