Sťahovanie bytov a firiem je možné realizovať v medzinárodnom aj tuzemskom meradle. Súčasťou sťahovacích služieb je presná kalkulácia ceny, starostlivá organizácie, dostatočné prípravy, bezpečná manipulácia a taktiež rýchla doprava vecí na miesto určenia.

sťahovanie: -Byť, kancelárie -trezory, stroje, klavíry, kompletné vybavenie dielní, ostatné bremená do 30 ton-ťažká partia. vypratanie: -Byť, pôdy, pivnice, iné priestory vrátane odvozu sute, hliny (sypké odpady). Autodoprava po celej SR: -AVIE skriňové polstrované, dodávky, sklopky, kontajnery. služby: -stěhování je kompletne ...

Spoločnosť TOPOS - T s.r.o. Staré Mesto ponúka kusový predaj čalúneného nábytku a kuchyne prevažne od českých výrobcov. V sortimente máme obývacie izby, steny, sedacie súpravy, postele, stoly, stoličky a ďalšie bytový nábytok. Vyrábame aj kvalitný český nábytok na mieru. Vďaka spolupráci s bytovým dizajnom dodáme aj návrhy a zrealizujeme ...

Ponúkame sťahovacie a vypratávacie služby bytových i nebytových priestorov, komplexné baliace servis. Zabezpečujeme autodopravu po celej EÚ vozidlá Mercedes Benz Sprinter, sťahovacie príves skriňový. Vyklízíme byty, domy, chalupy, pozostalosti, pivnice, pôdy, sklady, obchody, reštaurácie i demolácie bytových jadier

služby: - sťahovanie - domy, byty, kancelárie, firmy - prevážanie - tovar, materiál, kancelársky nábytok ... - vypratanie - pivníc, pôd, kancelária, bytových i nebytových priestorov ... - odvoz odpadov na zberné dvory - montáž nábytku doma aj v kancelárii.

služby: - elektroinštalačné práce - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - stavebné práce - sťahovacie práce.

Sťahovanie a vypratanie domov, bytov. sťahovanie: - kancelárií - firiem - bytov - ťažkých bremien - špeciálny sťahovanie. Vypratanie - vyčistený a nepotrebné haraburdie odvezieme, premiestnime alebo likvidujeme: - bytov, či domov - pivníc - pôdy - pozostalostí - ďalších priestory, ktoré majú slúžiť pre bývanie alebo kanceláriu.

Špedícia - špedičná činnosť v rámci celej Európy i mimo nej. Doprava - zabezpečujeme prepravy bežného paletového alebo voľne uloženého tovaru v rámci celej EÚ a mimo nej. Sťahovanie - naša firma tiež ponúka služby v oblasti sťahovania.

Zaistenie cestnej motorovej dopravy. Ponúka prepravu nákladov a sťahovanie nábytku. Možnosť využiť kuriérske služby pre maloobjemové zásielky.

Autodoprava zaoberajúca sa prepravou tovaru a kusových zásielok, materiálov, rozmerných i ťažkých nákladov, sťahovaním bytov, domov, kancelárií, dielní alebo skladov, linkovým rozvozom tovar a ďalšími přepravníni službami ako napríklad rýchlu prepravou listín. Zmluvný partner jednotky na trhu v oblasti zásielkovej prepravnej služby ...

služby: - nákladná autodoprava do 3, 5 tony - sťahovanie.

Služby hodinového manžela v regióne Kroměříž. Údržbárske práce. Rekonštrukcia bytu. Inštalatérske práce. Sťahovanie. Opravy okien.

Expresná preprava - zásielky Doprava - transfer na letisko preprava osôb 7 + 1 Doprava - do 3, 5t - vnútroštátna, medzinárodná - vozy RENOLT TRAFKA, OPEL VIVARO - expresné preprava nákladov (dodávkovými vozne) Sťahovacie služby (menšie náklady) Osobné doprava- preprava osôb.

služby - sťahovanie - autodoprava.

EXTRA STĚHOVÁNÍ - Profesionálne sťahovacie služby franchisovej siete EXTRA SŤAHOVANIE. Sťahovanie domácností, sťahovanie domov, sťahovanie bytov, sťahovanie firiem, sťahovanie kancelárií. Sťahovanie hotelov a ubytovní, sťahovanie reštaurácií, sťahovanie obchodov a predajní, sťahovanie chát a chalúp. Sťahovanie úradov, sťahovanie strojov a ...

Zabezpečujeme lacné sťahovanie bytov a domov, kancelárií a firiem, ťažkých bremien rôznych váhových hmotnosťou a IT techniky. Navyše ponúkame možnosť vypratanie bytových i nebytových priestorov, rovnako tak vypratanie pozostalostí. Ponúkame komplexné služby sťahovania a vypratanie.

Naša sťahovacia firma zaisťuje profesionálne sťahovanie po Bratislave, Českej republike a Európe. Ponúkame sťahovanie a vypratanie firiem, domov, bytov a kancelárií, likvidácia pozostalosti. Ponúkame tiež montáž, demontáž nábytku a kuchynských liniek. Predaj alebo zapožičanie obalových materiálov, krabíc a kartónov na balenie. Preprava a ...

Sťahovanie u nás vnímame ako komplexnú službu, ktorá v sebe zahŕňa dôslednú prípravu rozpočtu, naplánovanie logistiky, poskytnutie baliacich materiálov, zabalenie zariadenia, montážne služby, prepravu, rozmiestnenie nábytku a zariadení v nových priestoroch. Pred a po sťahovaní zaistíme upratovanie priestorov a ľahké stavebné úpravy. Počas ...

Klientom ponúkame službu odbornej sťahovanie v rámci Bratislavy a celej Slovenskej republiky. Sme vybavení rovno pre medzinárodné sťahovanie a sťahovanie ťažkých bremien. Okrem priaznivých cien ponúkame tiež zapožičanie sťahovacích škatúľ, obalového materiálu, montáž a demontáž nábytku aj ekologickú likvidáciu nepotrebného vybavenia.

sťahovanie Bohemia Ponúkame sťahovanie bytov, domov, firiem a kancelárií. Pomôžeme Vám sa zabývať v novom domove či kancelárskych priestoroch, fungujeme aj ako "hodinový manžel". V našej firme pracujú iba skutoční profesionáli, ktorí majú v oblasti sťahovania skúsenosti už niekoľko rokov.

Zabezpečujeme profesionálny sťahovacej servis. Primárne sa venujeme sťahovanie komerčných priestorov ako sú kancelárie, obchody a sklady. Sťahujeme aj domácnosti u ktorých sa špecializujeme na tzv. "Full-service sťahovanie". Máme za sebou viac ako 10 rokov skúseností a viac ako 1000 realizovaných zákaziek.

Sťahovanie-upratovacie práce-autodoprava. Naša spoločnosť sa zaoberá sťahovaním bytov, firiem, kancelárií, manipuláciou a sťahovaním ťažkých bremien vrátane trezorov, klavírov a pián, vypratávaním bytových i nebytových priestorov, likvidáciou a odvozom všetkého odpadu, autodopravou po celom území SR a EÚ.

Zabezpečujeme kompletné služby v obore sťahovanie, zaistíme Vám sťahovanie rôznych priestorov ako sú byty, domy, firmy, prevádzky, kancelárie a ďalšie. Sťahovanie ťažkých bremien - pianína, klavíry, trezory, stroje a podobne. Montáže / demontáže nábytkov, rôznych regálu, sezónnych stánku či záhradiek. Vypratanie pozostalostí, pivnice, pôdy, firmy, ...

Vykonávame sťahovanie strojov, ťažkých bremien, technológií, firiem i kancelárií. Spoločne so sťahovaním zabezpečujeme prepravu nadmerných nákladov tuzemskú i medzinárodnú.