Taxislužby ponúka komplexný servis transportných služieb osôb. Odvoz na letisko, z nemocnice alebo z nákupného centra. K dispozícii je ako vnútroštátna, tak aj medzinárodná taxislužba a taktiež aj preprava menších balíkov z jedného miesta na druhé.

Služby: -penzión -ubytovanie -taxislužba -autoopravovňa -vinárstvo.

Pavel Krajčovič poskytuje taxi službu v Opave okolí za priaznivé ceny.

Spoločnosť City taxi Brno je zavedená brnenská taxislužba so spoľahlivými vodičmi a vysokou kvalitou služieb za prijateľné ceny. Zaisťujeme: - prepravu osôb - Airport taxi - taxi pre firmy - senior taxi - taxi pre vozíčkarov - taxi pre sedem osôb a ďalšie mnohé služby.

VAN taxi 8 prevádzkuje taxi, vykonáva prepravu na letisko, prepravu na oslavy a späť až pre 8 osôb a kuriérnu službu.

Peter Liška s.r.o. sa zameriava na vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu osôb a nákladu do 3 ton a na odťah vozidiel.

Roman Tomko je taxi služba poskytujúca prevoz osôb v obciach Orlová, Rychvald, Petřvald pri Karvinej, Dolnej Lutyne a Detmarovice.

Rozvážame obedy pre všetkých záujemcov v obciach Mosty pri Jablunkove, Návsí a Piesočnej. Jedná sa o seniorov, ženy na materskej dovolenke a firemných zamestnancov. Ďalej ponúkame možnosť sťahovania, rozvoz stavebných a iných materiálov. Osobnú automobilovú dopravu po celej SR. Osobná automobilová doprava 1km/10kč za každý najazdený km.

Rakovnícka taxislužba, dodávková autodoprava. Kvalitné, čisté a pravidelne servisované vozidlá (Škoda Octavia III, Škoda Superb II, Renault Master - skriňová dodávka).

Autopreprava, doprava: - osobné, taxislužba.

Zaistíme Vaše požiadavky na letiskové transfery, prepravy po Prahe, prenájmy vozidiel s vodičom podľa Vašej potreby. Zaistíme tiež prepravy po celej SR prípadne aj po Európe.

TAKSI Kyjov - Vladimír Jakubčík ponúka služby spojené s prepravou osôb v Kyjove a okolí. Okrem prepravy osôb zaisťujeme tiež kuriérske služby (preprava zásielok a balíkov) a ďalšie podľa požiadaviek zákazníkov. Naše služby: - preprava osôb - kuriérske služby ďalšie podľa požiadavky zákazníkov.

Firma OK TAXI ponúka služby spojené s prepravou osôb v Karlových Varoch a okolí. Zaisťujeme nielen prepravu osôb, ale ponúkame aj transfery, kuriérske služby (preprava zásielok a balíkov) a ďalšie podľa požiadaviek zákazníkov. Naše služby: - preprava osôb - kuriérske služby a ďalšie podľa požiadavky zákazníkov.

TAXI PEPINO - Josef Krejčí prevádzkuje prepravné služby v okrese Žďár nad Sázavou. V rámci našich služieb ponúkame okrem NON-STOP taxi služby aj kuriérske služby (preprava nákladu a batožiny po celej SR), prenájom vodiča (vodič s s vodičským oprávnením skupín A, B, C, T, E a D, digitálna karta vodiča a platný profesijný preukaz, vrátane skúseností ...

Výroba, predaj, e-shop, montáž: - všetky typové horizontálne či vertikálne žalúzie v mnohých farebných odtieňoch - siete proti hmyzu, okenné fólie, garážové brány Hörmann a sušiaky do plastových okien. Ďalej zaisťujeme osobnú prepravu (minibus 8 +1) a dodávkovú dopravu - sťahovanie.

Taxislužba Pavel Vojík má dlhoročnú tradíciu a je založená na kvalitnom prepravnom servisu. Naši prioritné službou je preprava osôb, vrátane transferov na európske letisko, rôzne kultúrne a športové podujatia. Ďalej sme schopní zabezpečiť kuriérske služby a tiež sťahovanie. Našou snahou je poskytovať kvalitné taxi služby za priaznivú cenu pre čo ...

Ján Ivan prevádzkuje taxislužbu v Opave. Potrebujete rýchly a spoľahlivý odvoz? Potrebujete rýchlo odviesť napríklad do nemocnice? Nechcete hľadať stanovište, odkiaľ taxi jazdí? S nami už nemusíte! S našou taxislužbou sa dopravíte po Opave a okolí rýchlo a pohodlne, a to bez zbytočných oneskorení. Stačí iba zavolať. Či je všedný deň alebo ...

autodoprava: -osobné, mikrobus -autobusová preprava osôb, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letisko -zajištění vozov na svadbu -preprava športovcov -výlety, školské výlety -preprava na firemné akcie -pravidelne prepravy pracovníkov -preprava osôb na konferenciách -preprava pracovníkov na školenie -odvoz Vášho automobilu ...

Dovoz v luxusných vozidlách s profesionálnymi vodičmi.

Prevádzkuje koncesovanú dopravu do 3, 5t od kusových zásielok až po paletové náklady. Plánovaná preprava osôb pre firmy aj súkromné účely.

Preprava osobnými mikrobusmi Transporter Caravelle nielen v Ostrave, ale aj po celej ČR a Európe. Osobná preprava na letisko, služobné cesty, na svadbu, firemnú akciu, do obchodu.