Nech už hľadáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, mliečne výrobky, nápoj či drobné občerstvenie, hodia sa do každej školy, firmy či verejného priestoru. Pre radosť z hazardu je ponuka automatov výherných aj hracích s hrami ako ruleta alebo joker.

Predaj, servis, lízing: - automaty predajné nápojové a potravinové - automaty predajné cigaretové - automaty anglickej výroby. Náplne do nápojových a potravinových automatov.

Služby: -prevádzka výherných hracích automatov

Disribúcia, predaj: - pramenitá voda - výdajné automaty.

Predaj: - barelová voda - balená voda - aquabary - prístroje na stáčanie vody Oprava, servis: - aquabary

Prenájom, prevádzka, predaj a servis: - hracie automaty - výherné hracie prístroje

Distribúcia, predaj: -výherné automaty

Prenájom, servis - predajné a nápojové automaty.

Firma sa zaoberá, ktorou od svojho vzniku v roku 2001, prevádzkovaním, predajom a servisom nápojových automatov. Ponuku automatov, vrátane repasovaných a ich orientačných cien, nájdete buď v našej internetovej ponuke alebo všetko vybavíme telefonicky, príp sa obráťte na kontaktný formulár. Ďalším produktom našej firmy je prevádzkovanie výdajných ...

Prevádzka, prenájom, servis, oprava: -zábavná technika - výherné a zábavné automaty, všetkého druhu -vybavenie, vybavovanie herní.

Predaj: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatov. Prevádzkovanie: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Prevádzka, prenájom: - detské automaty na hračky a gule s prekvapením

Výroba, servis: - herný systém Multi-Lotto Server Based Gaming pre herne, kasína -herné zariadenia, video lotériové terminály -video slot hry pre klasické a serverové herné automaty a online herné platformy -herné platformy.

Vývoj, výroba, distribúcia: - herný systém Multi-Lotto Server Based Gaming pre herne, kasína -herné zariadenia, video lotériové terminály -video slot hry pre klasické a serverové herné automaty a online herné platformy -herné platformy.

Distribútor: - hracie automaty - športové simulátory

Mp3 jukeboxy vrátane karaoke a videoklipov. Predaj a prenájom elektronickej šípky a stolné futbaly pre komerčné použitie.

Prevádzka nápojových automatov Česká Třebová - prenájom nápojových automatov

Prenájom, servis, predaj: - stolný futbal - šípkové automaty - jukeboxy

Požičovňa, prenájom: -karavany -výherné automaty Služby: -doprava mikrobusom -bazár-záložáreň

Prevádzka, prenájom: - nápojové a predajné automaty

Prevádzka, servis, prenájom: - predajné automaty: - bagety - kusový tovar - nápojové automaty: - teplé nápje - studené nápoje

Predaj, prenájom, servis: - aquamaty - výdajníky vody