Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Coelsol s.r.o. sa zameriava na záložné zdroje pre vonkajšie aj domáce použitie. Ide napríklad o lampy, powerbanky, energetické stanice, nabíjačky, sieťové systémy a mnoho ďalšieho.

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové merače rýchlosti - digitálne hodiny, stopky - digitálne termostaty - univerzálne procesorové čítače impulzov - spínacie jednotky.

Výroba, predaj: -batérie fgFORTE: -solárne akumulátory gélové technológie -olovené akumulátory elektrickej energie (akumulátorov): -určené pre množstvo priemyselných aplikácií.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, e-shop: - elektronické súčiastky - alarmy - anténny technika - káble, konektory, predlžovačky - poistky, svorky - vypínače, prepínače - akumulátory, batérie - nabíjačky, meniče napätia - meracie prístroje, meteostanice - spájkovačky, spájkovacie stanice - reproduktory, slúchadlá - žiarovky, ...

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, e-shop: - elektroinštalačný materiál - elektronické súčiastky - alarmy - anténny technika - diódy - káble, konektory, predlžovačky - poistky, svorky - vypínače, prepínače.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, e-shop: - elektroinštalačný materiál - elektronické súčiastky - alarmy - anténny technika - diódy - káble, konektory, predlžovačky - poistky, svorky - vypínače, prepínače.

Veľkoobchodný predaj: - elektrické komponenty - automatizačné zariadenie - solárne systémy - elektromateriál - rozvádzače.

Výroba a oprava: -Elektrické zariadenie -server -osobné počítač.

Vývoj, výroba, servis: - testovacie zariadenie pre polovodičové súčiastky. Osadzovanie a montáž: - plošné spoje - mechanická kompletizácia elektronických zariadení.

Naša spoločnosť UTILCELL s.r.o. bola založená roku 1994 a poskytuje snímače sily, snímače pre elektronické váženie, vyhodnocovacie jednotky, spirometre, oxymetre a analyzátory, ktoré sú určené pre firmy, ktoré sa zameriavajú na výrobu a vývoj vážiacich systémov a zariadení. Sme súčasťou medzinárodného konceptu firiem UTILCELL s.r.o., ktoré majú ...

Naša spoločnosť bola založená v roku 1994 a sme dodávateľom tenzometrických snímačov síl, prídavného príslušenstva a prvkov pre firmy špecializujeme sa na výrobu, vývoj a aplikáciu vážiacich systémov. Disponujeme rýchlymi dodávkami, kvalitným tovarom a zodpovedným prístupom. Ponúkame: - tenzometrické snímače sily s kapacitou od 2 kg do 200 t, ...

Hexpeak s.r.o. sa zameriava na vývoj elektroniky a riadenia, mechanické konštrukcie, optimalizáciu výroby a testovania.

Spoločnosť EMKO IPC s.r.o. sa špecializuje na výrobu, predaj a zostavovanie priemyselných a počítačových komponentov.

Internetový obchod, e-shop: - káblové koncovky - lisovacie, strihacie a odizolovacie náradie - plastové výrobky (sťahovacie pásky, príchytky)

Výroba, predaj, oprava, servis: -spotřební elektronika: -Bezdrôtové zvončeky sieťové, batériové -Bezdrôtové mini-alarm LX-AL4 -drátové elektronické zvončeky -pokojové digitálne termostaty -Digitálne hlavica termostatická HD10 -Tepelné spínaná zásuvka TS20 -regulátory osvetlenie dotykové a diaľkovo ovládané -časové ...

Výroba: -automobilový priemysel -káblové zväzy -poistkové skrine -kabeláže pre pripojenie AirBagu -kabeláže palivových púmp a vstrekovanie -konektory s príslušenstvom pre xenónové svetlá -relé a príslušenstvo (výroba a predaj relé Tyco EC Schrack) -spínače a vypínače ALCOSWITCH -senzory a optický konektor MT-RJ -počítače a ...

Jan Kapoun prevádzkuje bazár s elektronikou, gramofónmi, zosilňovačmi, reproduktormi a zaisťuje servis a opravy.

FORTE technik s.r.o. sa špecializuje na servis centrálnych a decentrálnych striedačov SolarMax a na montáž, opravy a revízie elektrických zariadení.