Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

ANPETRADE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj tienenia, ventilátorov, chladičov, motorov, LED pások a mnoho ďalšieho.

Zebra PCB s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj osadených a tlačených dosiek plošných spojov.

Spoločnosť 32dev s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu elektroniky, firmvéru, softvéru a strojové videnie.

Spoločnosť LAMIA SYSTEM s.r.o. sa špecializuje na osadzovanie tlačených spojov a predaj svetelných zdrojov.

Jan Weber sa zameriava na výrobu elektroniky na zákazku, osadzovanie dosiek, pripravuje kabeláž a opravuje DPS.

Craftgen vykonáva výrobu, predaj a servis generátorov koloidného striebra.

Dodávateľ meracích prístrojov a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínskej techniky a priemyselnej elektrotechniky. Predaj, servis a kalibrácia meracích prístrojov SONEL a LUMEL.

Spoločnosť RIA energy s.r.o. dodáva komponenty pre energetiku aj priemysel. V oblasti energetiky zaisťujeme poradenstvo, dodávky, inštalácie a servis transformátorov a trafostaníc všetkých výkonov.

Spoločnosť Filipa, s.r.o. je jedným z najvýznamnejších zamestnávateľov ľudí so zdravotným postihnutím v rámci Českej republiky - aktuálne zamestnávame na 450 zdravotne znevýhodnených osôb. Sme zároveň aj spoľahlivým obchodným partnerom pre popredné slovenské i medzinárodné spoločnosti nielen v oblasti automobilového priemyslu - zaoberáme sa najmä ...

Spoločnosť Cans, s.r.o. projektuje konštrukcia pre elektrické zariadenia. Vyvíja konštrukčné systémy pre úspory energie.

Spoločnosť prevádzkuje revíznu činnosť - revízia elektra - revízia zdvíhacích zariadení - revízia bleskozvodov. Služby v oblasti BOZP a PO.

Spoločnosť Electronic Design and Service s.r.o.zaisťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technológie povrchovej montáže (SMT): -meracie a regulačné (riadiace systémy) -mikroprocesorová technika a aplikácie. Služby: -inžinierska a projekčná činnosť -návrh, osadzovanie a spájkovanie plošných spojov v SMD* na ...

Kadlec - elektronika, s.r.o. zabezpečuje vývoj a výrobu elektronických zobrazovacích systémov, ako aj atypy.

Distribúcia: - komponenty pre elektrotechnický a elektronický priemysel.

Spoločnosť AJP-tech spol. s r.o. ako výhradný distribútor fy BAUMER pre ČR a SR realizuje dodávky, obchod, predaj. Má zastúpenie fy MARKATOR pre ČR a SR ručné, stolné a kombinované značiace zariadenia.

Certifikácia: -certifikát ISO EN ČSN 9001: 14001. Výroba, predaj: -elektrotechnika a elektrotechnické súčiastky: -vačkové spínače -malé koncové ovládača (mikrospínače) Tlačidla do ručného náradia 550 W -kontaktní stieraciu kefky k elektromagnetickým spojkám -spínače brzdových svetiel -spínače motorových bŕzd ...

Medzi podnikateľské aktivity spoločnosti Solidwerk s.r.o. z Nejdku patrí ručnej a kompletizačné práce v oblasti drobných elektrokomponenty. Ďalšou našou aktivitou je predaj a inštalácia anténnej aj satelitnej techniky. Sme partnerom satelitných služieb Skylink. Činnosť našej spoločnosti: - kompletačné, remesla v oblasti drobných ...

Veľkoobchod, maloobchod: - zdroje pre PC - priemyselné zdroje - príslušenstvo k zdrojom - meniče napätia - nabíjačky - LED zdroje.

Import, obchod, rozvoz. Domáce automatizácie: -inteligentní domy -Bezdrôtové technológie -zvonky, vypínače, ovládače -časové spínača. Elektroinštalačný materiál: -pokojové termostaty (manuálna, programovateľné, bezdrôtové) -zabezpečovací systémy Prvky ovládanie klimatizácie.

Výroba fóliových štítkov, potlač panelov - výroba štítkov a panelov - diaľkové ovládače.

Venlan, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu vstrekovacích foriem, NFC a RFID čipov, tagov a kariet.

Výroba - vyhradené elektrické zariadenia. Elektromontáže.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení