Finančné spoločnosti ponúkajú finančné produkty, ako nebankové pôžičky, lacné pôžičky, úvery bez ručiteľa, bez dokladovania príjmov, bez zástavy a bez nahliadnutia do registra. Rýchle úvery vhodné pre zamestnancov, podnikateľov aj začínajúcich živnostníkov

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

Predstavujeme Vám spoločnosť Grant Help, s.r.o. z Prahy, ktorá svojim klientom odovzdá odborné znalosti v oblasti grantov a dotácií. To všetko od A do Z. Granty a dotácie, fondy EÚ, iné dotačné zdroje. Sme špecializovanou poradenskou spoločnosťou, zaoberáme sa komplexným grantovým a organizačným poradenstvom pre programy EÚ aj pre všetky typy ...

Predaj, výkup: - investičné zlato a striebro.

Naša spoločnosť Picador - Záhradné mesto, s.r.o. sa orientuje na výstavbu rodinných domov a bytov. Zaoberáme sa aj rezidenčným developmentom. Fungujeme ako realitná kancelária. Poskytujeme aj finančný a hypotekárny servis.

Mgr. Jakub Krivánek sa zameriava na sprostredkovanie úverov, hypoték, sporenia a životného a neživotného poistenia.

High Corporation Invest a.s. sa zameriava na investičnú činnosť a poradenstvo.

BIA s.r.o. sa zameriava na správu a vymáhanie pohľadávok a na detektívne práce a osobnú ochranu.

Sme špecialisti na nebankové pôžičky a úvery zabezpečené nehnuteľností. Naše pôžičky sú určené pre klientov, ktorí nemôžu žiadať o úver v banke. Žiadať možno až o 50% trhovej ceny nehnuteľnosti! Neponúkame spätný lízing, ale úver so zástavou, ako banky. To znamená, že majiteľom nehnuteľnosti je až do úplného splatenia pôžičky klient! Dobu ...

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Ubytovací služby Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

Robert Jurečka: - Hostinská činnosť - Prevádzkovanie solárií

Ing. Dana Pokorná sa zameriava na poskytovanie nebankových pôžičiek a finančné poradenstvo.

Oddlžovanie, riešenie exekúcií a konsolidácie.

Bankové služby v oblasti retailového, podnikového a investičného bankovníctva. Špecializované služby: - penzijné pripoistenie - stavebné sporenie - faktoring - spotrebiteľské úvery a poistenie ..

Váš konzultant s.r.o. sa zameriava na finančné plánovanie, investície, hypotéky, poistenie rôznych rizík a na reality.

Face Financial, s.r.o. sa zameriava na poskytovanie finančných služieb v spolupráci s developerskými a realitnými kanceláriami.

Špecializujeme sa na bankové a nebankové pôžičky aj hypotéky, úvery pre podnikateľov, vyplatenie exekúcie, oddlženie nehnuteľností, spätný lízing nehnuteľností. Spolupracujeme s overenými investormi.

InvestInGold s.r.o. je investičná spoločnosť, ktorá Vám umožní zhodnotiť Vaše financie vložením prostriedkov do investičného zlata.

PROINKASO SERVICE s.r.o. sa zaoberá vymáhaním a odkúpením pohľadávok.