Predmetom exekúcií sú hnuteľné i nehnuteľné veci. Tie sú potom následne udávané na dražbách či rôznych konkurzoch. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytok. S vyriešením exekučnej veci vám môžu pomôcť exekučnej úrady či rôzne nezávislé podniky.

Služby - realitná činnosť - konkurzné poradenstvo - dražobná činnosť - fúzie, akvizície, reštrukturalizácie.

Finančný a krízový manažér. Správca pozostalosti. Likvidátor obchodných korporácií a družstiev. Správca pohľadávok.

Exekútorský úrad, súdna exekúcia Dražby: -nehnuteľnosti -hnuteľné veci.

Služby: - oddĺženie - Zakladanie spol. s.r.o. - vytváranie web stránok.

Služby: -kompletné právne pre konkurzné konanie -operácia s pohľadávkami (výkup, predaj pohľadávok) -dražobná činnosť - dobrovoľné a verejné dražby -realitné - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - insolvencia a oddĺženie - rokovania s exekútormi - zabezpečenie finančných prostriedkov - výkup nehnuteľnosti - zastavenie aj vyplatenie dražieb

Správa a vymáhanie pohľadávok, detektívne služby, exekúcie, krízové riešenie firiem, ochrana majetku a osôb.

Advokátska kancelária - právnik - právo občianske, obchodné a pracovné - spoločnosti zakladanie, zmeny, družstvá Dražby.

Komplexná ponuka finančných produktov. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Služby: - inkaso pohľadávok - mimosúdne inkaso pohľadávok - odkúpenie portfólií pohľadávok.

Služby pre podnikateľov - predaj a zakladanie spoločností - vedenie účtovníctva a mzdovej agendy - vymáhanie pohľadávok - administratíva - prenájom sídla spoločnosti.

Vykonávanie dobrovoľných a nedobrovoľných dražieb. Komplexný realitný servis týkajúci sa kúpy, predaja, prenájmu a nájmu nehnuteľností. Vyplácanie zástav a exekúcií.

Činnosť: - detektívne služby - konzultačná činnosť v oblasti občianskeho, obchodného a trestného práva, poskytovanie súčinnosti pri vedení sporov - správa a vymáhanie pohľadávok

Služby: - vykonávanie verejných dražieb - realitná činnosť