Predmetom exekúcií sú hnuteľné i nehnuteľné veci. Tie sú potom následne udávané na dražbách či rôznych konkurzoch. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytok. S vyriešením exekučnej veci vám môžu pomôcť exekučnej úrady či rôzne nezávislé podniky.

Dražby, advokátske služby, poradenstvo pre osoby v insolvencii.

Vedenie účtovníctva, činnosť účtovných poradcov -konkurzy -likvidácia -dražby -administratíva -spracovanie dát .

Hlavným predmetom podnikania je: - ekonomické a organizačné poradenstvo, v súvislosti s vymáhaním pohľadávok - mimosúdne vymáhanie pohľadávok - detektívne a informačné služby - odkúpenie pohľadávok - odoberanie predmetu lízingu. Ponúkané služby sú uskutočňované na základe platnej mandátnej, alebo (príkaznej) zmluvy a klientom ...

GGN inkaso CZ je súčasťou Groep Gerechtsdeurwaarders Nederland (GGN), poprednej európskej spoločnosti v oblasti poskytovania služieb Credit Managementu. Poskytujeme svojim klientom nadštandardný komplexný servis správy a vymáhania všetkých druhov pohľadávok a to ako spotrebných tak aj komerčných. Ponúkané služby zahŕňajú nielen fakturačný a ...

Oddĺženie, osobný bankrot, insolvencia, súdne oddĺženie. Ochrana majetku pred exekútorom. Zastavenie dražby nehnuteľnosti. Návrhy na vyškrtnutie hnuteľných vecí zo súpisu exekútora.

Prevádzkovanie systému pre email monitoring insolvenčného a obchodného registra PROFIMON.SK . Prevádzkovanie systému na speňažovanie majetkových podstát MIMODRAŽBU.SK. Služby: - vyhľadávanie a realizácia investičných príležitostí - speňaženie majetkových podstát pre konkurzných správcov: - verejné dražby - elektronické aukcie ...

Pohľadávky: - nákup - predaj - inkaso - kapitalizácia. Likvidácia: - spoločnosti. Vykonávanie dražieb (dražby). Spisová služba.

Zaoberáme sa sprostredkovaním nebankových rýchlych pôžičiek, krátkodobých a dlhodobých úverov, výkupom nehnuteľností. Vyplácame exekúcie, dražby, zlúčime existujúce pôžičky do jednej výhodnejšej. Spolupracujeme s mnohými poskytovateľmi, z čoho vyplýva veľký počet schválených žiadostí. Pôsobíme po celej SR.

Služby: - verejné dražby, dobrovoľné dražby - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Správa, údržba: - vlastné nehnuteľnosti. Poradenstvo: - ekonomické, finančné, podnikateľské - v oblasti softvéru, hardvéru.