Predmetom exekúcií sú hnuteľné i nehnuteľné veci. Tie sú potom následne udávané na dražbách či rôznych konkurzoch. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytok. S vyriešením exekučnej veci vám môžu pomôcť exekučnej úrady či rôzne nezávislé podniky.

Služby: - dražby dobrovoľné aj nedobrovoľné

Činnosť: - vymáhanie a predaj pohľadávok - predaj ready made spoločností aj spoločností s históriou - poskytujeme možnosť umiestnenia trvalého pobytu v nehnuteľnostiach patriacich našej spoločnosti

Služby: - emitovanie akcií - akcionárska agenda - správa akcií - dražby akcií...atď.

Realitná kancelária. Vykonáva: - dražby a konkurzy - likvidácia spoločností Stavebná činnosť. Stavebný a komerčne technický servis.

Služby - poradenstvo a realizácia pri ukončení podnikateľskej činnosti - poradenská činnosť v oblasti konkurzných konaní - konkurzných konaní - verejné dražby. Ďalšia kancelária: - adresa: Gočárova 1105, 500 02 Hradec Králové.

Finančná spoločnosť - oddlžovanie nehnuteľností - nebankové pôžičky.

Insolvenčný správca - oddĺženie - insolvencia.

Činnosť: - vykonávanie dobrovoľných dražieb.

Aukčný dom Aukcie starožitností, obrazov a umeleckých predmetov, dražby pozostalostí. Zameranie na: obrazy, plastiky, asiatika, starožitný porcelán, sklo, hodiny, zbrane (aj po roku 1890), militárie, technické pamiatky, hračky a zberateľské predmety. Cielené vyhľadávanie starožitností pre zberateľov a inštitúcie.

Služby - vymáhanie pohľadávok - odkúpenie pohľadávok - ochrana osôb a majetku.

Činnosť: - správa, vymáhanie pohľadávok pre právnické subjekty.

Služby: - inkasná činnosť - vymáhanie pohľadávok.

Činnosť: - konkurzné konanie, konkurzné konanie - vykonávanie verejných dražieb.

JUDr. Jiří Voda, LL.M., insolvenčný správca, sa insolvenčným právom zaoberá od r. 2007. Máme skúsenosti s cezhraničnými prípadmi a úpadkami veľkých podnikov.

Činnosť: - konkurzný správca - oddlženie. konkurzy.

Komplexné riadenie a správa pohľadávok -mimosúdne riešenie a exekučná hromadná správa -vymáhanie súdnou cestou -medzinárodné inkaso pohľadávok -odkup pohľadávok -verejné dražby. -služby v oblasti vymáhania pohľadávok.