Poistenie osôb zahŕňa v základe úrazové poistenie, nemocenské poistenie a dôchodkové poistenie. V rámci voliteľného poistenia si môžete priplatiť poistenie invalidity, poistenie pre prípad smrti, poistenie detí alebo poistenie pracovnej neschopnosti.

Poisťovací maklérstvo Petřík Brokers, a.s. poskytuje svojim klientom komplexné služby v oblasti poistnej ochrany a flexibilné sprostredkovanie likvidácie škôd. Úzko spolupracuje so všetkými významnými poisťovňami na trhu, u ktorých sme schopní vyjednať najvýhodnejšie poistenia podľa požiadaviek a potrieb klienta. Obrátiť sa ná nás môžete v prípade ...

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

EXCLUSIA s.r.o. sa zameriava na zabezpečenie lekárskej starostlivosti, rehabilitácií, financií, poistenia a právnej ochrany pre športovcov.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.

Ponuka: - hypotéky - úvery - debetné a kreditné karty - priame bankovníctvo - poistenie - investície do podielových fondov - bežné účty - internetové bankovníctvo - ďalšie bankové služby.