Regionálne noviny, týždenníky, periodické časopisy a magazíny, denná tlač, časopisy pre deti, spravodajstvo, odborné magazíny a ďalšie tlačoviny - to všetko sú noviny a časopisy, ktoré sú vyrábané pomocou ofsetovej, digitálnej či veľkoformátovej tlače.

- vydavateľ časopisu Vodácky magazín.

E-shop, internetové kníhkupectvo - knihy zamerané na históriu a military - časopisy.

Vydavateľstvo: - dvojmesačník zameraný predovšetkým na nápojovú gastronómiu a mixológiu.

Služby: - internetový magazín BEST OF - mediálne a PR služby

Činnosť: - redaktorka, editorka - copywriting - firemné časopisy - redakčné práce.

Služby: - redakčná práca - časopis Divoké víno - tvorba reklamy - fotografovanie - chov koní.

Prevádzkovanie webových stránok o bývaní a staviteľstvo. Stavebná poradňa. Vydavateľstvo: -stavebné a investorské noviny -tvorba reklamných video prezentácií.

Internetové vydavateľstvo: - zahrada.cz - dom a chalupa - chováme.cz - kulináři.cz.

Kamila Bělecká prevádzkuje internetový obchod Komiksbox. E-shop s komiksmi: - sci-ci - detské - fantasy - thriller - krimi - superhrdinovia - humorné - akčné - erotické - manga - magazíny - historické atď.

Poskytovanie softvér Vedenie účtovníctva Automatizované spracovanie dať Leasingová činnosť v rozsahu voľnej živnosti Reklamná, propagačná a výstavnícka činnosť Ekonomické, účetné a organizačné poradenstvo Vydavateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Konzultácie a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru Kúpa, predaj a sprostredkovanie ...

Vydavateľstvo: - regionálny časopis Kamelot.

Predaj, maloobchod: - trafika - tabak - cigarety.

Patrí k vydavateľskej skupine Burda Eastern Europe. Vydavateľstvo: - časopisy: - Burda - Katka - Woman - SVET ŽENY - Najlepšie recepty - AUTOHIT - Naša krásna záhrada.

Maloobchod, sieť predajní tlače a tabakových výrobkov - cigarety a tabak - elektronické cigarety - denná tlač, magazíny, noviny, časopisy - priania a darčekové predmety.

Vydavateľstvo Časopis lifestylového zamerania ponúka pútavé čítanie na voľný čas na cestách, v kaviarňach, reštauráciách, ale samozrejme aj doma. Prináša informácie a zaujímavosti nielen z regiónu, ale aj z ciest - top destinácie, o svetových metropolách, tipy na výlety po SR. Ďalej

Reklamný spravodaj Obelix: - prvé internetové noviny na Valašsku - inzercia.

Trafika. Predaj tlačovín a tabaku.

Tabak, noviny, časopisy. Distribúcia: -výpočtová technika: -počítače -spotrebný materiál. Služby: -servis výpočtovej techniky.