Vyberte si z veľkej ponuky hudobných, zábavných, konverzačných alebo aj dokumentárnych rozhlasových či televíznych staníc. Staňte sa poslucháčmi alebo divákmi tuzemských a zahraničných staníc a sledujte tak živé televízne i rádiové prenosy.

Produkcia a výroba audiovizuálnych diel - výroba reklamných relácií, dokumentárnych filmov - viackamerové natáčanie - dabing - jazykové verzie relácií

Postprodukčné štúdio: - obrazová postprodukcia

Poskytujeme pripojenie k internetu, pripojenie televízie cez internet, pevnú linku cez internet a mobilné služby. Ponúkame širokú škálu ICT služieb pre firmy, školy a ďalšie inštitúcie podľa individuálnych potrieb zákazníkov. Pripojenie k internetu: - optický internet - bezdrôtový internet - káblový internet.

Moderná internetová a satelitné televízne služba - služba DTH (Direct to home).

Súkromná rozhlasová stanica, rádio so zameraním na klasickú hudbu. Kontakt do štúdia: - tel .: 739 987 987

služby - video portál, živé internetové prenosy športových a kultúrnych podujatí - video kanál - športové vysielanie, živé prenosy

Televízne vysielanie Sport 5 - športový televízny kanál - športové relácie.

služby - prevádzkovateľ televízneho vysielania.

Rozhlasové vysielanie pre deti - tvorba detských rozhlasových relácií - rozhovory, reportáže.

Východočeská televízie. služby: - výroba, natáčanie reklamných spotov a reportáží.

Spoločnosť StockholmDream Production s.r.o. úspešne prevádzkuje internetovú hudobnú a lifestylovú televíziu ALL TELEVISION.

Služby: - TV produke, zastupovanie a marketing televíznych kanálov v Čechách a na Slovensku - marketing a výroba slovenskej verzie kanálov Eurosportu.

Činnosť: - vysielanie a správa siete multiplexu číslo 4.

Služby - digitálne rozhlasové vysielanie.

Regionálna internetová televízia Regio TV, oblasť Stredného Povltavia a Novoknínska.

Český rozhlas Olomouc je regionálnym štúdiom Českého rozhlasu. Na frekvenciách 106, 8 FM;101, 6 FM; 92, 8 FM a 88, 7 FM vysielame pre okresy Olomouc, Jeseník, Šumperk, Prostejov, Přerov.