Pivo je nápoj typický pre český národ, ale aj na Slovensku sa teší veľkej obľube. Ochutnajte spodne kvasené pivá výčapné aj ležiaky. Pivá je možné ďalej rozdeliť na pivá svetlé, tmavé, polotmavé a rezané, špeciálne, porter, nealkoholické, ovocné či ľahké.

Predaj, e-shop: - pivo - víno - limonády - liehoviny - výčapná technika

Veľkosklad, veľkoobchod nápojov - Alhoholické nápoje - pivo - víno - nealkoholické nápoje - pochutiny, cukrovinky - káva, čaj - tabakové výrobky

Predaj, pekárstvo: -chléb -pečivo jemné, viaczrnné, tmavé, trvanlivé -dalamánky -Potraviny -káva a čaj -nápoje alkoholické i nealko.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pivo -výhradným dovozcom piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladné -medzinárodné -tuzemská -v stavebníctve.

zlínsky švec Výroba, predaj: - pivo, 10, 11 svetlé a polotmavé, 12 svetlé, 13 svetlý špeciál - v sudoch - PET fľaše 1, 5l. Krčmička u pivovaru - kapacita piváreň 50 miest: - po-št 15-22 - Pi 12-23 - so-ne 13-22. Letná záhradka pre 30 osôb. V ponuke pivo a studená kuchyňa.

pivovar: -pivo v PET fľašiach -pivo v sudoch -minipivovar -Nepasterizo-vané, nefiltrované pivo -prírodné kvasnicové pivo -13ti stupňové špeciál polotmavé.

Reštaurácia a penzión Topoľská krčma. Ponúkame ubytovanie v lokalite Baťov kanál, Zlínský kraj. Penzión s wellness - ubytovanie s raňajkami. Náš penzión disponuje 30 lôžkami, terasou. Navštívte náš wellness, kde je Vám k dispozícii sauna, whirlpool. Pri penzióne je hosťom k dispozícii parkovisko, požičovňa a servis ...

Minipivovar Hukvaldy - Hostinec U štamgasti sa nachádza na adrese Dolná Sklenov 19 v Hukvaldy. Pôsobíme ako rodinný pivovar a pravidelne usporadúvame tradičné gastronomické hody k rôznym príležitostiam. Varíme vlastné piva, v ponuke máme svetlú a čiernu hukvaldský dvanástku, ďalej polotmavé štrnástku. K určitým udalostiam a výročiam ponúkame rôzne ...

Predaj, velkobchod: -alkohol, nealko, tabak -likéry, víno, pivo -destilované nápoje -whisky -Aromatizovaný vodka, vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -bylinné likéry -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -Celkové sortiment pre krčmy a reštaurácie. Prevádzkareň - malobcchod: Benešova 1682/46, Jihlava tel: 567213969.

Služby, výroba, predaj: -pivovar Delegát - svetlé výčapné Podlužany Medium Kanec svetlý ležiak Špeciálna piva, špeciály Predaj Fľaše - 0, 5, pet 1, 5, KEG 15, 30, 50l Darčekové balenie, príležitostné. Výroba limonád- KEG sudy- citrón, malina kolesá