Lokálni aj globálni dodávatelia ovocia ponúkajú vždy čerstvé tuzemské aj exotické typy ovocia. Jablká, hrušky, banány, pomaranče, citróny, nektárinky, broskyne, slivky, čerešne, lesné ovocie, kokosy, ananásy a iné ovocie pomôžu k zdravému životnému štýlu.

Rodinná poľnohospodárska firma Lubomír Šantrůček sa už od roku 1998 zaoberá predovšetkým pestovaním jahôd na Vysočine. Naše plantáže sa nachádza v Českej Bělej u Havlíčkovho Brodu. Naším hlavným heslom je pestovať kvalitné produkty a spokojnosť každého zákazníka. Preto sa snažíme jahody pestovať čo najšetrnejšie k prírode, aby bola zachovaná ...

Predaj odrůdovývh hrozna na výrobu vína. Kvalitné hrozno pre vinárov v Bio kvalite z južnej Moravy.

Hlavnou činnosťou nášho poľnohospodárskeho družstva je rastlinná výroba, hospodárime na 582 ha poľnohospodárskej pôdy pestujeme obilniny, olejniny, cukrovku, krmoviny a ovocie. V našich sadoch nájdete hrušky, jablone, čerešne a slivky niekoľkých odrôd. Ďalej zaisťujeme nákladnú autodopravu vozidlom Avia, vývoz kvapalných substrátov hnoja a ...

Farma s produkciou konzumných jabĺk. Dovoz a vývoz pre ďalšie poľnohospodárske komodity. Našimi hlavnými odrodami jabloní sú: Golden, Jonagold, Idared, Gala, Braeburn a Champion. Produkty dodávame na trhy v debnách, kartónoch aj vo vreciach. Máte možnosť nakúpiť jablká v štýle samozbera počas septembra a októbra.

Poľnohospodárska výroba rastlinná: -pestovanie ovocia, zelenina -maloobchod s ovocím a zeleninou. Predaj z dvora. Krúhaná kapusta, zemiaky, cibuľa, jablká, paprika, cesnak, sušené ovocie- jablká, hrušky, slivky, marhule. Záhradnícke služby. Projekty, projekcie, projektovanie, návrhy záhrad, záhrady.

Pestovanie, maloobchod, predaj: - marhule - broskyne - zemiaky - vianočné stromčeky. - uhorky nakladačky. Distribúcia sadbových zemiakov z Vysočiny.

Záhradníctvo Zane. Pestovanie: - zelenina - ovocie - osivo, sadivo - balkónové kvety

Grafické návrhy okrasných záhrad. Kompletná realizácia záhrady. Okrasné a kúpacie jazierka Zaistenie okrasných a ovocných drevín. Údržba záhrad. Poradenstvo v odbore okrasných záhrad, ovocinárstvo a záhradníctvo.

Pestovanie: - ovocie: - jahody - jablká - broskyne, slivky, čerešne.