Lokálni aj globálni dodávatelia ovocia ponúkajú vždy čerstvé tuzemské aj exotické typy ovocia. Jablká, hrušky, banány, pomaranče, citróny, nektárinky, broskyne, slivky, čerešne, lesné ovocie, kokosy, ananásy a iné ovocie pomôžu k zdravému životnému štýlu.

Výroba a predaj: -brikety na kúrenie z obnoviteľných zdrojov, peletky. Poľnohospodárska výroba: -pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica -ovocie - broskyne, marhule -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Muštáreň: - Buchlovice 882, spracovanie ovocia. Prevádzkareň: -Nechvalín 151.

Poľnohospodárska prvovýroba so zameraním na pestovanie konzumných zemiakov a čučoriedok, ako pre koncových zákazníkov, tak veľkosklady. S možnosťou vlastného rozvozu tovaru.

Šľachtenie ovocných drevín a podnoží.

činnosť: - ovocná škôlka E-shop: - ovocné stromy, stromčeky - ríbezle, egreše, maliny - černice, jahody - brusnice.

Výroba, servis a inštalácia bazénov zapustených a nadzemných. Výroba zastrešenie a predaj príslušenstva pre bazény.

Ovocný sad. Poľnohospodárska výroba: - rastlinná výroba - pestovanie: - jablone, broskyne, hrušky, slivky, čerešne, višne, marhule - biele ríbezle, červené ríbezle, čierne ríbezle, egreše.

Živá farma s.r.o. sa zameriava predovšetkým na rastlinnú výrobu, pestovanie kvetín, byliniek, ovocia a zeleniny.

Spoločnosť SCHOCOLADE & FRUCHT, s.r.o. sa na svojom e-shope zameriava na predaj sušených jabĺk v belgickej čokoláde. K dispozícii je na výber niekoľko druhov čokolád s rôznymi príchuťami a špeciálne edície.

Poľnohospodárska výroba: -Rastlinné: -výroba, predaj hroznové víno, -lahvové i sudové víno - červené, biele -ledová, slamové, odrodové, prívlastkové vína -dodávka stáčacieho zariadenie pre sudové vína -vína pre gastronómiu -svatomartinská vína. vinotéka: -Otvoriť 24 hodín denne -vína vlastnej produkcie -predaj vlastných ...

Veľkoobchod s ovocím a zeleninou.

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -obilniny, strukoviny, olejniny, -vinná réva, vinice

Ekofarma Varejkov dvor - pestovanie poľných plodín, zeleniny a ovocia - chov zvierat a zber liečivých rastlín. Agropenzión - ubytovanie - reštaurácia.

Pestovanie, predaj BIO ovocie: -jablka, hrušky, slivky a broskyne za ceny nebi (do 25 Sk / kg)

Čučoriedková farma Kroměříž - Postoupky. predaj: - čučoriedky - rastliny čučoriedok. Samozber prebieha od júna do septembra. Sídlo firmy: - Borovicová 186, 763 14, Zlín - Velíková.

Predaj: - ovocie, zelenina - potraviny - mäso, údeniny - pečivo.