Na podporu pestovania poľnohospodárskych plodín je možné zakúpiť hnojivá aj chemikálie organického a priemyselného pôvodu. Kravský, ovčí a konský hnoj, dusíkaté, fosforečné, vápenaté či draselné hnojivá, viaczložkové priemyselné hnojivá NPK a pesticídy.

Predaj - rašelina - hnojivá - substráty, zemina - mulčovacia kôra

Obchodná činnosť: - priemyselné hnojivá pevné a kvapalné - pesticídy - spracovanie rastlinných produktov - osiva. - agroslužby - mlynárstvo - predaj pohonných hmôt - krmivárstvo. Výroba: - kŕmnych zmesí pre chovateľov dobytka a domácich zvierat - systém precízneho poľnohospodárstva a poradenstva- PREFARM

Dodávateľ osív a prípravkov na ochranu rastlín

Dodávateľ - osivo kukurice, slnečnice, repky, zeleniny - prípravky na ochranu rastlín herbicity, insekticídy, moridlá

Výroba, predaj: - rastliny - agrochémia.

Chemická výroba: - Chelatačné činidlá - EDTA – SYNTRON B 39% roztok - na výrobu čistiacich a pracích prostriedkov - pre textilný priemysel - pre papierenský priemysel - úprava a čistenie vody - na úpravu kovových materiálov - pre chemický priemysel - strojársky priemysel - SOLAKRYL - akrylátové živice ...

Vývoj, výroba, predaj, e-shop: - prípravky na ochranu rastlín

Veľkoobchod, predaj: -hnojivá -prípravky proti škodlivým organizmom.

Veľkoobchod - komponenty na stimuláciu rastu poľnohospodárskych a lesných kultúr TRISOL

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Špecializovaný predaj zváracej techniky (komplexný sortiment). Pneumatiky všetkých rozmerov a typov. Náhradné diely ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobatérie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Poľnohospodárske potreby, ochranné pomôcky. Úplný sortiment hnojív a pesticídov.

Hnojenie a ochrana rastlín. Predaj hnojív a agrochemikálií. Poľnohospodárske laboratórium - rozbory vody, pôd, rastlín. Predaj uhlia, piesku a nafty. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Pestovanie a predaj okrasných drevín, trvaliek, skalničiek, sezónnych balkónových a záhonových rastlín a zeleninovej sadby. Predaj substrátov a hnojív, chemických prostriedkov na ochranu rastlín, kvetináčov a nádob. Kvetinárstvo - rezané a črepníkové kvety, slávnostná, smútočná a dušičková väzba. Predaj: - okrasné stromy a kríky, trvalky, ...

Predaj: -stavebný materiál -uhlie, palivá. Stavebniny a uhoľné sklady. Nákup, predaj: -hnojivá -obilie.

Záhradníctvo. Výroba, predaj: - rastliny - agrochémia - aromatické rastliny.

Veľkoobchod: - kvetinové a zeleninové osivá - trávne zmesi - technické plodiny - agrochemikálie - hnojivá - substráty - fólia - netkané textílie - plasty.

(Belagra) Nákup, predaj, veľkoobchod: - poľnohospodárske komodity - agrochemikálie - hnojivá.

poradenstvo v poľnohospodárstve, predaj hnojív, pesticídov, poľnohospodárskych komodít, tvorba webovej prezentácie

Veľkoobchodný predaj: - poľnohospodárska chémia - prostriedky na ochranu rastlín.

Výroba bytovej chémie, autokozmetika, konzervačné prostriedky, chemikálie pre poľnohospodárov a mikrokryštalické vosky. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -perová múčka, obsah 85% proteínov alebo 80% proteínov, od každého druhu 500t mesačne -drogistický tovar, bytová chémia -krémy, tekuté mydlo, saponátové tekuté mydlo, balsám na koži, ...

Dovozca, importér priemyselných hnojív a príbuzných chemikálií do ČR: - dusíkaté, fosforečné, draselné, horečnaté, kombinované hnojivá.