Pusťte sa v rámci záhradníctva do pestovania vlastných kvetov, bylín, zeleniny a ovocia. Budete potrebovať cibuľoviny, semená, hnojivá, substráty, kvetináče či hrantíky a vhodné náradie. Na ozdobu môžete zakúpiť rezané a izbové kvety či umelé dekorácie.

Záhradníctvo, predaj: - okrasné dreviny. Projekcia, realizácia, údržba: - záhrady.

Záhradníctvo - projekty a realizácia záhrad a zelene - údržba záhrad - predaj okrasných drevín a rastlín.

Lesníctvo: - ťažba dreva, zalesňovanie, údržba a poradenstvo. Záhradníctvo.

Predaj záhradkárskeho, chovateľského a vinárskeho sortimentu.

Krakonošovo záhradníctvo so sídlom v okrese Semily ponúka svojim zákazníkom úžitkové, okrasné, citrusové, skalkové, subtropické, medonosné a vodné rastliny, ihličnany, jahody. Ďalej predávame aj ovocné stromy, ruže, okrasné kríky, kaktusy, bonsaje a trávy a tuje a kríky na živé ploty. Všetko ponúkame nielen v kamennom obchode, ale na nákup môžete ...

Predaj originálny prírodných kameňov do záhrad, pre stavby i dekorácie. Okrasné dreviny, bylinky, kôry, substráty, obsypový materiály - drobné valounky, vymývané štrku a rôznofarebné drviny. Záhradné dekorácie a architektúra.

Lesná škôlka. -pestovanie a predaj sadebného materiálu lesných drevín -pestovanie a predaj vianočných stromčekov

Záhradníctvo, predaj: - letničky, balkónovky - izbové kvetiny - okrasné stromy, kríky - ovocné stromy a kríky - bylinky - substráty.

Záhradníctvo Kovalčík nájdete v obci Jalubí pri Uherskom Hradišti, máme široký výber kvetov, rastlín i sezónnych dekorácií. Predaj - záhradníctvo Babice, tel .: 725880874 ponúka tieto produkty: - balkónové kvety - trvalky - okrasné dreviny - sadenice jahôd - bylinky - sadenice ruží - hnojivá, substráty - postreky. dekorácie: ...

Záhradnícke centrum. Záhradníctvo. Maloobchod, květiny- rezané,, letničky, trvalky, kríky, okrasné stromčeky, záhradnícke vybavenie, dekorácie, náradie, postreky, hnojivá, hrantíky, kŕmenie pre zvieratá, jazierkové ryby. Kvetinové väzby, výzdoba slávnostných tabúľ. Prodejna- bývalý areál ZD.

Záhradníctvo La Toscana predáva okrasné rastliny a stromy, bylinky, hnojivá, substráty, postreky, ovocné stromy a kríky a sadenice zeleniny. Medzi ďalšie činnosti sa radí návrhy a realizácia záhrad, poradenstvo, údržba zelene a strihanie kríkov.

Záhradníctvo Jurka ponúka letničky a trvalky, prísady zeleniny, hliny a substráty, iný doplnkový tovar. Zaoberáme sa aj realizáciou záhrad a výsadbou mestskej zelene. Dokážeme vykonať výsadbu tráv, kríkov, ovocných stromov aj urastených okrasných stromov. Tiež Vám pomôžeme alebo poradíme s údržbou Vašej záhrady. Záhradníctvo sa skladá z ...

Ing. Roman Kúpy prevádzkuje záhradníctvo, v ktorom je možné zaobstarať: - záhradnícke potreby, - balkónové a izbové rastliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojivá - kvetináče a kvetináče.

Veľkoobchod ovocných stromčekov a rastlín. Predaj sadeníc subtropického ovocia, balených sadeníc ruží Produkcia mrazeného ovocia.

Záhradníctvo Vodné Záhrada prevádzkovanej pani PhDr. Ivou Doležalová ponúka zákazníkom široký sortiment vodných a bahenných rastlín, okrasných tráv, stredných a vysokých trvaliek z vlastnej produkcie. Ďalej sa špecializujeme na stavbu okrasných jazierok, vodných prvkov a prírodných kúpacích biotopov. Nájdete nás v obci Komořany, okres ...