Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

ZorroMont s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie a inštaláciu kamerových, požiarnych, dochádzkových a zabezpečovacích systémov.

Špecializácia na komplexné riešenie systémov nepretržitého napájania, komplexné riešenie elektroinštalácií nízkeho napätia a systémov merania a reguláciou. Činnosti sú vykonávané komplexne: -návrh systému, vypracovanie projektovej dokumentácie, revízie, záručný i pozáručný servis, atď.

E-shop - hračky - dekorácia - darčekové predmety.

Rekonštrukcia bytových jadier. Stavebné a demolačné práce. Kompletná realizácia, rekonštrukcie domov, bytov. Hodinový manžel.

REMESLÁ PRE VÁŠ DOM. práca: Vodoinštalácia: -vnútorné a vonkajšie rozvody vody -vnútorné rozvody odpadových systémov -venkovní kanalizácie z plastu MOCI technického zariadenia budov kúrenie: -rozvody vykurovacích systémov z medi -kompletné systémy ústredného kúrenia rodinných domov -podlahové vykurovanie ...

Elektroinštalácia výrobných a skladovacích oceľových hál. Montáže fotovoltaických elektrární pre firmy aj rodinné domy. Servis, revízia FVE systému. Realizácia verejného osvetlenia. Výmena zastaraného osvetlenia výrobných priestorov za úsporné LED svietidlá vrátane riadenia. Montáže a servis klimatizácií v domácnostiach, kanceláriách a ...

Elektroinštalačné práce - revízia - montáž slaboprúdu

Naša firma sídliaca v okrese Litoměřice ponúka svojim zákazníkom všetky elektroinštalačné práce vrátane revízií. Súčasťou našej činnosti sú aj opravy a repasie stavebných rozvádzačov a výmena zásuviek svietidiel vypínačov. Zakladáme si na kvalite nami odvedenej práce a dodržiavanie vopred dohodnutých cien. V prípade záujmu o nami ponúkanú činnosť ...

Zaistíme kompletnú rekonštrukciu bytu a bytového jadra. Vykonávame murárske a obkladačské práce, elektroinštalácie, vodoinštalatérske práce. Pôsobíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karvinej.