Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonštrukcia Práca: -zateplenie fasád -vodo-topo-plyn -sadrokartonárske

Naša firma, sídliaca v Ostrave, vám ponúka: vodoinštalácia, kompletizácia zariaďovacích predmetov, kanalizačné a odpadové rozvody, kúrenie, ústredné vykurovanie, solárne zariadenia, tepelné čerpadlá, inštalatérske práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohrievačov-oceľ, plast, nerez, montáž a výmenu vodomerov, montáž a výmeny kotlov - ...

Naša spoločnosť kompletne zaistí inštaláciu vykurovacích systémov, napríklad podlahového vykurovania. Vytvoríme projekt, dodáme potrebné zariadenie a vykonáme samotnú realizáciu.

Spoločnosť PROINSTAL s.r.o. zaisťuje komplexné vodoinštalatérske a kúrenárske práce, ústredné vykurovanie (bytové, občianske, priemyselné), zdravotné inštalácie, plynové inštalácie, kotolne a výmenníkové stanice. Ponúkame aj servisnú a revíznu činnosť. Vodoinštalatérske a kúrenárske práce: - ústredné vykurovanie (bytové, občianske, ...

Spoločnosť UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouca sa špecializuje na stropné chladenie a kúrenie, podlahové a stenové vykurovanie.

práca: -elektro: VN, NN, slaboprúd, automatizácia -regulácia, meranie -revize vysokého napení, nízkeho napätia -dřevovýroba -kovovýroba -obnovitelné zdroje energie, FVE, bioplynové stanice Solárny ohrev -stavebné práce -projekční činnosť.