Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Práca: -pokrývačské -klampiarske -tesárske

Rizikové výrub stromov. Výškové práce. Klampiarske práce. Pokrývačské práce. Opravy, rekonštrukcie, nátery, realizácia: - strechy šikmé, ploché. Štiepkovanie, orezy vetiev, stromčekov. Montáž strešných okien.

Izolácia stavieb: -fólia, PVC, PEHD, modifikované a asfaltové pásy -ploché strechy -hydroizolácia, zateplenie -zelené strechy, terasy -spodné stavby -izolácia proti zemnej vlhkosti -izolácia proti spodnej aj tlakovej vode -protiradónové zábrany -základy, nádrže, bazény, nádrže -špeciálna izolácia -proti úniku ...

Klampiarske a pokrývačské práce. Montáž: - strešné, pokrývačské krytiny. Predaj: - polykarbonát - klampiarske prvky - strešná krytina.

Tesárstvo: -pokrývačské práce -tesárske práce -stavby, rekonštrukcie a opravy striech -výstavba drevostavieb, altánkov, chát a zrubov.

Stavebné klampiarske práce.Kompletné dodávky striech. Sadrokartonárske práce.Montáže suchých podláh.

Klampiarstvo, pokrývačstvo: -tesárske práce -klampiarske práce -pokrývačské práce -zateplenie striech -strešné okná -montáže strešných hydroizolácií.

Práca: - klampiarske - pokrývačské - zatepľovanie podkrovných priestorov

Kompletná realizácia striech: - klampiarske práce - pokrývačské práce - šikmé, ploché strechy - strešné okná

Práca: -klampiarske -tesárske -pokrývačské -stavebné -montáž strešných okien -montáž strešných systémov.

Práca: -rekonštrukcia bytových domov -výstavbu rodinných domov a ostatných objektov -zatepľovanie fasád -oprava a renovácia štukovaných fasád -klampiarske a pokrývačské práce -strojné vnútorné a vonkajšie omietky -samonivelačné anhydritové podlahy .sadrokartónové konštrukcie -obklady a dlažby -maľby a nátery

Práca: - klampiarske - pokrývačské - zatepľovanie fasád - rekonštrukcia bytových jadier Požičovňa: - náradie

Klampiarstvo, pokrývačstvo, tesárstvo: -klampiarske práce -pokrývačské práce šikmých striech -hydroizolácia plochých striech -hydroizolácia spodných stavieb -hydroizolácia balkónov a terás -montáž strešných okien -požičovňa lešenia LAYHER -tesárske práce, krovy -hromozvody -opravy komínov.

Stavebné, tesárske, pokrývačské a klampiarske práce.

Práca: -pokrývačské. -klampiarske. -výškové.

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske

Kompletná realizácia striech: -klampiarske a pokrývačské práce -rekonštrukcia existujúcich strešných krytín -demontáž starých a montáž nových strešných krytín -opravy debnenia a krovu -výroba klampiarskych prvkov.

TESARSTVO Viktor Kajaba Vykonávame tesárske a pokrývačské práce, výrobu a montáž drevených konštrukcií, drevostavby rodinných domov Two by Four, montáže a opravy strešných plášťov.

Ponúkame kompletné rekonštrukcie striech, nové strechy, klampiarske práce, výškové práce, vyberanie snehu zo striech. Klampiarske a pokrývačské práce. Vykonávame ako rekonštrukcie existujúcich striech, tak aj montáž na novostavbách a to zo všetkých materiálov dostupných na trhu v lokalite, druhu stavby a finančných možnostiach staviteľa. Pre ...

Stavebná firma: -klampiarske a pokrývačské práce Dodávka a montáž: -strešné krytiny na šikmé a ploché strechy -hydroizolácia plochých striech a základových dosiek -murárske práce.

Tesárske práce Klampiarske práce Pokrývačské práce