Malířské, natěračské a tapetářské práce Brhlík Petr Brhlík
Maliarstvo a natieračstvo. Práca: -maliarske - maľovanie bytov, izieb -natieračské, natieranie -nátery fasád, odkvapov, plechov -nátery sadrokartónov -nátery podláh, okien, dverí -tapetovanie -oplechovanie z vysokozdvižných plošín.
Autojeřáby Miroslav Gajdůšek
Žeriavnícke práce: - automobilovými žeriavmi TATRA 815 AD 28 6x6. Zemné a výkopové práce: - rýpadlonakladačom KOMATSU, šmykovým nakladačom UNC.
B.B - stav František Běťák
Zhotovovanie a rekonštrukcia celého plášťa striech.
JOPEK Servis, s.r.o.
Stavebná firma. Kompletné stavby, rekonštrukcie domov, bytov, nebytových priestorov. Zateplenie, fasády, spevnené plochy, sadrokartóny, bytové jadrá, kúpeľne. Zemné práce, zakladanie stavieb, prípojky inžinierskych sietí, komunikácia, Nová zelená úsporám. Elektromontáže a inštalácia do 1500V, vrátane revízií. Silnoprúdové rozvody, slaboprúd, ...
Pavel Velecký pokrývačství a klempířství
Pokrývačstvo a klampiarstvo. Realizácia striech: - šikmé a ploché strechy. Plechové krytiny.
Podlahy Bareš Jiří Bareš
podlahy: - liate - anhydridové, cementové, liaty betón - betónová doska - do garáží - priemyselné - špeciálna betónovej zmesi - pokládka izolačných vrstiev - brúsené betónové podlahy - renovácie podláh
Truhlářství - Smolka Břetislav
Výroba, montáž: -kuchyňa nemeckej výroby -luxusné, kvalitné -rýchle termíny dodania -vyspelé technológie a materiály.
JMS Stavební s.r.o.
Vykonávame: - výstavby predajných jednotiek, predajne, obchodu, elektroinštalácie -núdzové osvetlenie, ozvučenie -dlažby a obklady -sadrokartónové konštrukcie -maľby a výmaľby -servis predajných jednotiek -vodoinštalácia -fotovoltaické elektrárne, fotovoltaika.
Aret- Stav, s.r.o. zemní protlaky, inženýrské sítě
Vykonávanie zemných pretlakov a pretlakov pod komunikáciou. Zaistenie výkopových, búracích a zámočníckych prác. Čistenie kanalizácií a prepustí. Likvidácia parovodov a iných produktovodov, výkup oceľových trubiek. vykonávanie stavieb.
Jiří Šilhavý zednické práce, obklady, dlažby Kroměříž
Murárske, vodárske a elektroinštalácie. Kladenie obkladov a dlažieb. Stavba, rekonštrukcia - priemyselné haly, rodinné domy Rekonštrukcia - bytové jadrá, kúpeľne, kuchyne.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Firma Frajt s.r.o. je špecialista na trhu nadštandardného vybavenia interiérov aj s potlačou skla, so sídlom v ČR. Dodávame sklenené šatňové skrinky, sanitárne priečky HPL, prezliekacie kabíny, elektronické zámky, turnikety, barové a recepčné pulty, identifikačné systémy a ďalšie. Na výrobky je možné aplikovať unikátnu technológiu Image Glass ...
Open RE-ECO., s.r.o.
Spoločnosť OPEN RE-ECO. s.r.o. nadväzuje na dlhodobú skúsenosť stavebnej firmy OPEN terra, ktorá vždy brala ohľad na tvár nášho regiónu. Špecializujeme sa na všetky druhy mechanizovaných zemných prác, výstavbu, rekonštrukcia, modernizácia a opravy inžinierskych sietí a komunikácií. Práca: - výstavba inžinierskych sietí - zakladanie ...
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
práca: -zemní a demolačné. Servis stavebných strojov. Predaj náhradných dielov na stroje: - diely pre bagre, stavebné a poľnohospodárske stroje Caterpillar, JCB, New Holland, Case, Komatsu a Volvo.