Jedálne ponúkajú možnosť pestrého a lacného stravovania. Poskytujú svojim stravníkom cenovo výhodné obedové menu, možnosť rozvozu obedov aj rýchle občerstvenie. Vyberajte z teplých jedál, šalátov, polievok, dezertov, bagiet a tradičnej slovenskej kuchyne.

Výroba a predaj a distribúcia mäsa a údenín: -šaláty -chlebíčky -obložené misy -bagety -údenárske a cukrárske výrobky -výrobky teplej kuchyne. Ďalšie služby: -závodné stravovanie -party servis -rauty s obsluhou a programom -doprava k odberateľom -svadby, jubilea.

Základná škola, materská škola, školská družina, školská jedáleň.

Predaj, vlastná výroba: - šaláty: - zeleninové - lahôdkové - rybie - vegetariánske - ovocné - grilované kurčatá - vyprážané rybie filé - sójové a hydinové fašírky - nápoje Vlastná jedáleň.

Spracujeme pre Vás podnikateľské zámery aj projekty. Riešenie financovania. Vybavenie úverov podnikateľských i hypotekárnych pre právnické aj fyzické osoby v bankových ústavoch vrátane zvýhodnených záruk od ČMZRB pre rok 2015/2016. Na podporu malých firiem do 50 zamestnancov ponúkame program Záruk k prevádzkovým aj investičným úverom v ČMZRB ...

Štýlová Valašská reštaurácia. Stravovanie. Jedáleň - 70 miest. Piváreň - 50 miest. Poľovnícky salónik - 12 miest. Krb, na ktorom sa často pripravuje špecialita zakladateľa – Valašské ražničí. Vonkajšie posedenie - 30 miest. Bohatý výber miestnych špecialít. Organizovanie súkromných akcií (svadby, oslavy výročia, firemné akcie, atď.).

Služby: - závodné stravovanie - rozvoz, dovoz obedov pre firmy - organizovanie firemných, rodinných a spoločenských akcií.

Vývarovňa. Výroba: -teplé, chladené jedlá. -závodné stravovanie.

Domov pre seniroy. Jedáleň: -rozvoz jedla. Práčovňa.

Závodné stravovanie, jedáleň Rozvoz jedla

Zabezpečovanie závodného stravovania, reštauračného stravovania, doplnkového predaja tovaru a cateringových služieb.

Jedáleň - kapacita 30 miest: - zdravé jedlá - 5 druhov vegetariánskeho menu a jedno jedlo mäsové - kombinácia jedál so sebou. Zaisťujeme rozvoz jedál v Holešove a okolí do 10 km. Jedálny lístok na www.vegoska.cz . Maloobchod, predaj: -vegetariánske jedlá -zdravá výživa: -celozrnné pečivo, zákusky, šaláty, obložené žemle ...

Jedáleň pri Lávke. Bistro GUSTO, rozvoz jedál.

Jedáleň, stravovanie, reštaurácia. Cukrárska výroba, rozvoz jedál.

Školská jedáleň Prevádzkareň Kollárova tel.: 605 345 166