Pivárne, krčmy, vinárne, reštaurácie a ďalšie pohostinstvá ponúkajú príjemné posedenie spolu s dobrým jedlom a pitím. Ponúkajú aj na rozvozy jedál, catering, prípravu poludňajšieho menu, sledovanie športových stretnutí alebo organizovanie súkromných akcií.

zlínsky švec Výroba, predaj: - pivo, 10, 11 svetlé a polotmavé, 12 svetlé, 13 svetlý špeciál - v sudoch - PET fľaše 1, 5l. Krčmička u pivovaru - kapacita piváreň 50 miest: - po-št 15-22 - Pi 12-23 - so-ne 13-22. Letná záhradka pre 30 osôb. V ponuke pivo a studená kuchyňa.

Pizzeria, reštaurácia: -nefajčiarska reštaurácia -salónik - kapacita 15 osôb -kapacita 80 miest -pivo - 7 druhov - Svijany 11, 12, 13 stupňov kvasničák, Zubr 10, 11 stupňov, Gambrinus 10 stupňov -denné menu, pizza.

Minipivovar Hukvaldy - Hostinec U štamgasti sa nachádza na adrese Dolná Sklenov 19 v Hukvaldy. Pôsobíme ako rodinný pivovar a pravidelne usporadúvame tradičné gastronomické hody k rôznym príležitostiam. Varíme vlastné piva, v ponuke máme svetlú a čiernu hukvaldský dvanástku, ďalej polotmavé štrnástku. K určitým udalostiam a výročiam ponúkame rôzne ...

Ubytovanie v hoteli - dvojlôžkové izby alebo apartmány. Vybavenie izieb: - televízia, chladnička a klimatizácia. V areáli reštaurácie a pivnice. Parkovanie pri hoteli.

Zámocká sýpka Blansko: - reštaurácia, ubytovanie - pivotéka, bowling

Meštiansky pivovar Havlíčkův Brod a.s. je pivovar s bohatou históriou, pivo varíme už od roku 1834. Vyrábame pre Vás svetlá, tmavá aj špeciálne pivá a samozrejme tiež nealkoholické pivo. Vďaka vysokému podielu surovín z najbližšieho okolia Vysočiny, nesú naše piva rovnako ochranné označenie Vysočina - regionálny produkt. Pivovar, výroba, ...

Stravovanie: -reštaurácia -vináreň. Organizovanie rôznych osláv - firemné večierky aj svadby.