Rýchle občerstvenie ponúka bohatú a cenovo dostupnú ponuku chuťoviek a pokrmov určených na okamžitú konzumáciu. V ponuke nechýbajú hot dogy, hamburgery, cheeseburgery, vyprážané syry v žemli, párky v rožku, tortilly, bagety, kebab, pizze a ďalšie pokrmy.

Zaisťujeme občerstvenie: -vlastné vozidlá a prívesy na prípravu grilovaných kurčiat. -rôzne akcie všetkého druhu. (výstavy, veľtrhy, kultúrne a športové podujatia, trhy, púte, párty a výročné firemné oslavy.) Ponuka: -grilované kurčatá celé alebo porciované do termoobalov -na hromadných akciách predaj priamo na tácku -zaistiť tiež predaje ...

služby: - reštaurácia - rýchle občerstvenie

Bistro sa zaoberá výrobou a predajom rýchleho občerstvenia, špecialít ako pizza, gyros, calzone, baklava.

bistro: - raňajky, obedy - večera, sendviče - domáce zákusky

Pneuservis, opravy, výmeny, prezúvanie: -pneumatiky: -pre osobné i nákladné vozidlá, traktory, motocykle. predaj: -pneumatik, diskov. AUTOBISTRO -pr.doba: po-pia 8-21, so 15-22.

Naša firma zaisťuje rýchle pojazdné a mobilné občerstvenie na celom rade kultúrnych, športových a výstavávních akcií vrátane osláv miest a obcí. K tomuto účelu máme tri špeciálne upravené zabezpečovanie vozy s rýchlym občerstvením, ktoré sú vybavené chladiace technikou a výčapným zařízením.Občerstvení zaistíme ako na menších akciách, tak na ...

občerstvenie: - hamburgery - detské, syrové - kýbliky, brutily

Na severnom okraji južných Čiech, asi kilometer od mesta Milevska, stojí na samote pod hrádzou rovnomenného rybníka Vášův mlyn. Je jedným z mlynov na Milevsko potoku, pravostrannom prítoku riečky Smutné, ktorá ústi v Bechyni do Lužnice. služby: - ubytovanie - športový rybolov - občerstvenie

bistro: - čerstvé jedlo za pár minút - polievky, teplé a studené sendviče - burrito, trhané mäso, šaláty.

bistro: - obložené chlebíčky - jednohubky - obložené misy - zeleninové šaláty - plnené bagety a pečivo - zákusky a minidortíky - obedové menu - teplé jedlá v čase obeda.

Koski rekreačný areál: - chatky - zruby - apartmán - reštaurácia s ohniskom a grilom

Občerstvenie U Kozla blízkosti brnenskej priehrady. Nájdete nás hneď vedľa parkoviska blízkosti zastávky autobusu a parníkov Kozí horúčavy. Spoločenské a firemné akcie do 20 ľudí. Možnosť ubytovania pre dve osoby.

Pizza u Horský: - stánok rýchleho občerstvenia

Rýchle občerstvenie skiareál Vetrov - občerstvenie pri lyžiarskom vleku.

činnosť: - rýchle občerstvenie - grilované kurčatá

Hotel. Ubytovanie - kapacita 35 miest. Luxusné apartmány, izby s kuchynkou. Možnosť raňajkami. Kaviareň Slávia - tel .: 732578455. Bistro. Vyhrievané lampy na vonkajšej záhradke. Prenájom priestorov pre organizovanie súkromných akcií. Rauty, catering. WiFi zadarmo. Parkovanie v stráženom uzavretom areáli.