Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Komplexné služby v príprave pozemných stavieb. Architektonická štúdia, projektová dokumentácia DUR, DSP, DPS, inžiniering. Spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov (PENB). Nezávislý člen ateliéru PROJEKTSTUDIO.

Stavebné projekcie. Architektonické návrhy budov. Energetický audit. Dotačný manažment.

Spoločnosť INTEKO Sedlec s.r.o. so sídlom v obci Stredokluky v okrese Praha-západ sa zaoberá komplexnou realizáciou interiérov v oblasti komerčnej i bytovej sféry. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam zaisťujeme pre svojich zákazníkov kompletné návrhy a realizácie interiérov na zákazku. Disponujeme vlastnou stolárskou a zámočníckou dielňou. ...

Architektonická a projekčná kancelária. Projektovanie pozemných stavieb: - štúdie - projekty pre územné rozhodnutie - stavebné povolenie - realizačné projekty a realizačná dokumentácia stavieb. Inžinierska činnosť: - návrhy a projekty interiérov. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Projektovanie a realizácia domov a interiérov.

Realizácia - interiéry na kľúč - atypický nábytok - pre architektonické ateliéry, banky, poisťovne, hotely a penzióny, reštaurácie a bary, reprezentatívne priestory, komerčné priestory a kúpeľné domy

Ponúkam projekčné práce a súvisiacu inžiniersku činnosť vrátane komunikácie s úradmi. novostavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy, podkrovné vstavaby, zameranie existujúceho stavu objektov, osadenie objektov do terénu. Nová zelená úsporám Architektonické služby

Ponúkame: - vybavenie pre interiéry firiem, škôl, bytov - návrhy interiérov v 3D farebnej vizualizácii.

Kuchynské štúdio - dizajnérske práce, výroba, montáž, predaj kuchynských elektrospotrebičov a príslušenstva.

Veľkoobchod, predaj, výroba, vzorkovňa: -kancelársky nábytok -architektonické návrhy vrátane poradenstva

Realizácia komplexných interiérov bytov, rodinných domov, kancelárií, ordinácií a ďalších. Zameriavame sa na exkluzívny dizajn a precízne prevedenie, pracujeme s materiálmi ako je masívne drevo, dyhované materiály, sklo, nerez, prírodný a umelý kameň, Corian a pod. Zaisťujeme vlastnú architektonickú činnosť.

Služby: -architektonická a inžinierska kancelária.

- Projektovanie zariadenia merania a regulácie (MaR) - Výroba didgeridoo

Návrh a realizácia interiérov - interiéry domov, kuchyne - interiéry kancelárií a obchodov - návrh aj realizácia interiérov reštaurácií a hotelov.

Výroba a montáž nábytku a kompletná realizácia interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.