Hľadáte obal pre vaše výrobky? Využite baliace služby pre veľké a malé firmy. Ponúkame kvalitné kartónové obaly, obaly pre sypké a tekuté materiály, hygienické obaly, tradičné obalové materiály. Výrobky balíme ručne alebo strojovo, výroba obalov na mieru.

Špedícia, špedičné služby. Transport, preprava materiálu, tovaru. Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní. Vnútroštátna a medzinárodná doprava Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave.

Pobočka. Import, export, veľkoobchod, predaj, dovoz: - ovocie a zelenina. Logistika.

DOCU GUARD Česká republika s.r.o. je členom spoločnosti Iron Mountain, ktorá ako spoľahlivým partner pre Vás uschováva, spravuje a ochraňuje dokumenty, médiá a elektronické dáta v akomkoľvek formáte a dĺžke. Poskytujeme služby: Úschova a správa, vyhľadanie: -obchodných dokumentov, elektronické kópie záznamov, zdravotnícke záznamy, filmy ...

Chceš vyhrať je najúspešnejšia SMS súťaž v SR, ktorá Vám prináša príležitosť vyhrať veci, ktoré si nemôžete dovoliť kúpiť. V tejto skvelej hre môže vyhrať naozaj každý, stačí poslať jednu sms a hneď sa dozviete či ste vyhrali a koľko sms ešte do výhry zostáva.

Baliace služby: - balenie potravinárskych výrobkov - zameranie na čokoládové produkty: - strojové balenie. - do transparentných fólií - flowpack, overpack, shrinkwrap - metalických fólií - twistwrap, foil wrap - ručné balenie - do darčekových papierov, ručne viazané mašle a dekoratívne práce.

Baliareň. Služby: - kompletizácia a balenie výrobkov v sterilnom prostredí.

Baliaca činnosť, služby: - balenie sypkých i tekutých hmôt a kusového tovaru do sáčkov, fľaštičiek, dóz a krabičiek. Technické poradenstvo v oblasti obalov a obalovej techniky. Potlač fólií flexotlačou a následné spracovanie.

Skladovanie Autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 2, 5t - vozidlá FORD TRANZIT Sťahovanie Balenie