Využite zamestnanecké benefity vo forme poukazu na rekreáciu, dovolenku a wellness alebo stravné lístky. Darčekové poukazy sú skvelý spôsob, ako odmeniť a motivovať vašich zamestnancov - doprajte im zážitkové poukazy, či poukážku na nákup oblečenia.

Prevádzkujeme zľavový server s pestrou ponukou zliav.

Prevádzka zľavového internetového portálu.

Služby: -darčeky -certifikáty -benefity

Predaj - darčekové poukazy na masáže - masážne štúdiomasáže - športové - relaxačný - reflexné - lymfatické ručné, prístrojové aj kombinované - čokoládové - lávovými kameňmi - tehotenské - aróma pomocou teplých olejov rituál s vonnou esenciou - darčekové poukazy a permanentky ...

Športový zľavový a informačný portál s ponukou tovaru a služieb z oblasti športu so zľavami od 30 – 90%. Na webe nájdete okrem iného kalendár športových podujatí konaných po celej SR, voľné športové pracovné pozície, videá a ďalší športový a zábavný obsah.

Ponuky pre spokojný život, e-shop, perfekt zľavy - chudnite s nami, liposukcia, kadernícke služby, čokoládová masáž, predlžovanie.

Zľavy a výhody pre mládež pri cestách po celom svete: -doprava -kultúra -ubytovanie -stravovanie -obchody -šport -služby -vzdelávanie. Počas platnosti karty je zadarmo poskytovaný informačný servis o využiteľných zľavách a výhodách v SR i po celej Európe.

Kozmetické štúdio - kozmetický salón, ktorý používa na kozmetické ošetrenie kvalitnú profesionálnu kozmetiku JANSSEN COSMETICS a dekoratívnu kozmetiku Malu Wilz. Dlhodobé zvýraznenie obočia, očných liniek alebo pier permanentným make-upom. Kozmetické služby, služby kozmetičky: - kozmetická starostlivosť o pleť vrátane čistenia - regenerácia a ...