V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Služby: - webdesign, grafika - prenájom osvetľovacej techniky. Jazdecká turistika: - vyznačovanie jazdeckých trás - vydávanie materiálov.

Spolok prevádzkujúci neverejnú Wi-Fi sieť v rámci mesta.

Predaj, e-shop: -počítače -notebooky, monitory -tlačiarne, PC komponenty, MP3/MP4, slúchadlá, reprosústavy -herná konzola -LCD a plazma TV -digitálne fotoaparáty -mobilné telefóny + príslušenstvo autorizovaný predajca Telefónica O2 a T-Mobile -GPS navigácia -kvalitné náplne do tlačiarní - originály aj repasy -CD, DVD, flash disky, ...

Reklmaní agentúra Služby: - webové stránky - webdesign - marketing - tlač od vizitiek po veľkoplošnú a veľkonákladovú tlač - reklamné predmety - eventy

Som Jiří Černý robím moderné a prehľadné grafické návrhy webu a realizujem, ako firemné prezentácie, tak aj zložitejšie www prezentácie, portály a e-shopy. Pri webdesigne sa venujem použiteľnosti, jednoduchosti a rýchlosti. Robím webdesign, ktorý zaujme.

Služby - outsourcing - správa počítačových sietí - zaistíme najmodernejšie cloudové technológie - podpora a školenia.

Prenájom: -prezentačná technika -audiotechnika -tlmočnícke zariadenia vrátane kvalifikovaných tlmočníkov Zaistenie: -tlačovky -konferencia -kongresy Služby: -webdesign

Činnosr - software pre on-line prezentáciu, predaj a riadenie výroby produktov - softvér pre e-shopy, 3D prezentáciu, výrobu a logistiku.

Služby: -zhotovenie www stránok -návrhy, spracovanie, aktualizácia www stránok -tvorba stránok pre internet, web design -www prezentácia firiem na internete -webdesign, grafické návrhy -grafické spracovanie loga -registrácia domén -webhosting - jazykové varianty internetových stránok -formuláre pre otázky, ankety na www ...

Reklamná činnosť. Služby: -grafické práce -tlač a expedícia tlačovín -laminácia -webdesign

Služby: -poradenská činnosť v oblasti počítačov a sietí LAN -webdesign -počítačové školenia

Služby: -pripojenie k internetu Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Webdesign, tvorba webových stránok, webových aplikácií a desktopových aplikácií. Špecializácia na frameworky .NET a ASP.NET a systémy na správu obsahu Composite C1 a Umbraco.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webovej stránky, webové prezentácie - webdesign - analýza a redesign existujúcich webových stránok - SEO optimalizácia internetových stránok pre vyhľadávače - PPC reklama - realizácia a správa PPC kampaní (google adwords, zoznam sklik, facebook)

Predaj: -výpočtová technika -počítače, PC -kancelárska technika (tlačiarne, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové zostavy -digitálne fotoaparáty -mobilné telefóny.