V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuálne servery.

Predaj, inštalácia, dodávka: -kopírky -faxy, tlačiarne -zmluvný partner PC TRILINE: -výpočtová technika-nová, použitá -zákazkové zostavy PC -pokladničný systém pre predajne Prenájom: -kopírovacie stroje aj pre neplatcov DPH. Likvidácia kopírovacej a výpočtovej techniky.

Služby - návrhy firemné logá - webdesign - maľby - obrazy - ilustrácie pre deti - vystrihovačky pre deti

Internetové obchody, poradenská činnosť, ponuka spolupráce - Internet marketing, sieťový marketing, MLM Prírodné produkty pre zdravie a krásu – potravinové doplnky, prírodná telová aj tvárová kozmetika, parfémy, Aloe Vera, Colostum, Probiotics, Essens Home Pharmacy ai. Spolupráca s ESSENS

Ponuka webdesignu a počítačovej grafiky vrátane komplexných reklamných služieb. Navrhujem firemné logá a vizuálny štýl firmy vrátane spracovania grafického manuálu. Vytvorím obalový design, katalógy a ďalšie tlačoviny. Správa Vašich www stránok.

Tvorba databáz, GIS aplikácie v mnohých prostrediach a systémoch, vývoj a výroba SW, webových prezentácií, shopov, ..... zber dát, tvorba máp, mapových serverov