Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: -poradenská činnosť v oblasti počítačov a sietí LAN -webdesign -počítačové školenia

Webdesign, tvorba webových stránok, webových aplikácií a desktopových aplikácií. Špecializácia na frameworky .NET a ASP.NET a systémy na správu obsahu Composite C1 a Umbraco.

Predaj: -výpočtová technika -počítače, PC -kancelárska technika (tlačiarne, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové zostavy -digitálne fotoaparáty -mobilné telefóny.

VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuálne servery.

Predaj, inštalácia, dodávka: -kopírky -faxy, tlačiarne -zmluvný partner PC TRILINE: -výpočtová technika-nová, použitá -zákazkové zostavy PC -pokladničný systém pre predajne Prenájom: -kopírovacie stroje aj pre neplatcov DPH. Likvidácia kopírovacej a výpočtovej techniky.

Tvorba databáz, GIS aplikácie v mnohých prostrediach a systémoch, vývoj a výroba SW, webových prezentácií, shopov, ..... zber dát, tvorba máp, mapových serverov

Profesionálny IT servis. Správa sietí a systému POHODA. Predaj osobných počítačov, desktopových aj notebookov. Kompletný servis, renovácia Vášho zariadenia. Komplexné tlačové riešenie. Prenájom, servis tlačiarní. Tlač na kľúč. Správa serverov, konzultácie a predaj HW a SW.

Dodávka, predaj: -informačný systém -softvér -počítače -výpočtová technika Služby: -daňové a účtovné poradenstvo